15 September 2012

MP4 Touch Screen 8GB Pada Harga GILA MURAH!

Assalamualaikum dan hai semua :)

Phewww dah lama tak taip kat blog ni.... Rasa rindu pun ada pulak. Tapi kali ni bukan masanya aku nak lepaskan rindu tu. Aku nak maklumkan yang aku ada jual NEW MP4 8GB TOUCH SCREEN! MP4 ni macam iPod Nano 6th Generation yang Apple hasilkan tu tapi yang ni clon punya (China Made). TETAPI, sound quality dia memang mantap! Tak percaya? Cuba lah beli pastu rasa sendiri "kesedapan" guna MP4 ni.. hehe

promosi Raya RM90 sudah lama tamat! harap maklum

Ciri-ciri: Full Touch Screen
Size 1.8 inch (besar sikit je dari iPod Nano)
Memori dalam 8GB
Bateri boleh Dicas
Terbina Clip (boleh sepit MP4 kat baju)
Fungsi: Tonton video dan gambar
Dengar lagu
Baca Ebook
Main games (tetris, snake dan lain2)
Rakam Suara
Set beserta MP4: 1 MP4 Touch Screen
1 Cable USB
1 Earpiece
1 Month Warranty Paper

Koleksi gambar MP4 yang mampu membuat anda terliur dan nak sangat beli satu






gambar kotak berbeza. bukan macam kat atas ni


Frequently Asked Questions (FAQ)

Section FAQ ini diwujudkan bagi menjawab segala persoalan yang timbul dalam fikiran anda samada sebelum atau selepas membeli MP4. Jika anda SMS aku dan bertanyakan soalan pasal MP4 ni dan aku tak balas SMS tersebut, maksudnya aku suruh rujuk FAQ ni. Okay?

1. MP4 ni brape RM?
RM95 sahaja *tidak termasuk caj poslaju

2. Brape harga poslaju?
RM6 untuk pos di semenanjung.. RM9 untuk Sabah dan Sarawak.

3. Jadi, total saya kena bayar?
RM101 jika semenanjung... RM104 jika Sabah dan Sarawak

4. Kalau nak jumpa dan bayar (COD) boleh tak?
Boleh. Jumpa di Area SEREMBAN, Negeri Sembilan sahaja.

5. MP4 ni buatan negara mana?
China Made.

6. Colour apa yang ada?
Hijau, Hitam, Biru, Silver, Oren dan Merah.

7. Kalau nak order lebih dari 1 unit, ada diskaun tak?
Sorry takde. Hanya FREE POSTAGE sahaja jika order lebih 1 unit.

8. Kalau warranty 1 bulan dah habis, pastu MP4 saya ada problem nak buat camane?
Sorry itu bukan tanggungan aku lagi. Selepas tamat tempoh warranty 1 bulan, segala permasalahan yang berlaku terhadap MP4 anda adalah di bawah TANGGUNGAN ANDA SENDIRI.

9. Warranty 1 bulan je ke? Asal sekejap sangat?
Tengok harga lah bro.. Harga pun bawah RM100 je, jadi jangan nak harap lebih2 pula. Sebab ni bukan macam branded punya product macam Sony, Samsung dan lain2 yang sanggup bagi customernya warranty sampai setahun/dua tahun.

10. Sound quality dia okay tak?
Terbaik! Memang bagus! Kalau nak lebih bagus, laburkan sedikit duit beli earpiece yang branded punya. Tapi kalau takde duit, guna je earpiece yang diberi. Itu sudah mencukupi :)

11. Boleh tengok video dan gambar eh?
Yes. semestinya boleh. Dah nama MP4.

12. Kenapa lepas saya dah letak video ke dalam MP4, tapi tak boleh tengok?
Setiap video yang diletakkan dalam MP4 mestilah dalam format AMV. Korang boleh search di Google untuk mencari Video Converter yang boleh convert segala format video ke format AMV.

13. Nak letak lagu Nasyid, k-pop, hindustan boleh ke?
Boleh je.. nak letak lagu tamil pun takpe. Asalkan format MP3

14. Camane saya nak order MP4 ni?
Bankin RM101 (semenanjung) atau RM104 (sabah dan Sarawak) ke akaun MAYBANK aku:
155135128973 ---> Mohd Zakwan Bin Mohd Zain

15. Lepas dah bankin apa perlu saya buat?
Sila hantarkan bukti pembayaran ke perymel@gmail.com

16. Camane nak hantar bukti pembayaran?
Kalau bankin guna mesin ATM, anda hanya perlu tangkap gambar RESIT DEPOSIT dan hantar ke email aku.
Kalau guna maybank2u atau bank2 online yang lain, PRINTSCREEN transaksi deposit tersebut dan hantar ke email aku. JELAS?

17. Camana nak printscreen?
Google lah caranya. Takkan semua aku nak ajar... hehe

18. Kalau bankin guna ATM, pastu takde camera, handphone nak tangkap gambar macam mana?
Emm.. kes berat ni. Takpe, cuma bagitahu saya TARIKH TEPAT MASA PEMBAYARAN dan NOMBOR TRANSAKSI yang tertulis di RESIT DEPOSIT tu.

19. Kalau MP4 saya ada buat masalah semasa dalam tempoh warranty 1 bulan?SMS (0176467512) dan nyatakan apa masalah yang dialami. Kemudian, hantar kembali MP4 tersebut ke alamat seperti yang akan aku nyatakan dalam SMS seterusnya...

20. Boleh letak MEMORY CARD tak ke dalam MP4 ni?
Sorry tak boleh. Guna je lah memori dalam yang tersedia. 8GB tak cukup besar ke? :D

21. Bateri tahan berapa lama?
3-4 jam kalau digunakan secara berterusan tanpa henti. Kalau sekejap buka, sekejap tutup dalam 1-2 hari belum tentu baterinya habis :)

22. Lepas dah bankin, bila barang boleh sampai?
Lepas dah bankin, aku akan proses dulu memandangkan bukan sorang dua yang order MP4 dari aku setiap hari. Selepas 1-2 hari, aku akan post barang dan barang akan dijangka sampai 2-4 hari kemudian.
Harap maklum, POS OFFICE TUTUP hari Sabtu, Ahad, Cuti Umum.

23. Kalau barang tak sampai lepas dah seminggu menunggu?
SMS je aku secepat yang mungkin. Jangan risau ok :)

24. Lepas dah bankin, saya perlu bagi details apa?
SMS atau email aku NAMA PENUH, ALAMAT RUMAH dan NOMBOR TELEFON anda untuk tujuan post. Jangan lupa... tidak tu, barang takkan sampai kat rumah korang kang. hehe

25. MP4 ni ada bluetooth dan CAMERA tak?
Sorry takde.

26. MP4 ni sampai bila avaiable?
Sampai habis stok. Jadi, sebelum nak bankin, tanya dulu aku stok masih ada atau tidak. TQ

27. Boleh book dulu tak MP4 ni?
No book book. Tak boleh tempah tempah. Sapa bayar dulu, dia akan dapat dulu.

Setakat ini, itu sahaja soalan yang customer-customer aku pernah tanya. Kalau ada lain-lain soalan, akan aku update kat sini.


Jadi, apa tunggu lagi, jom order MP4 anda sekarang sementara harga tengah murah ni!! Sebab mungkin dalam beberapa bulan lagi aku akan naikkan harga. Sebenarnya, harga MP4 ni kalau kat kedai-kedai biasa RM150-300. Memang berbeza sebab diorang nak untung melebih-lebih! Tapi aku ambek sikit je untung.. supaya korang happy dan senyum sokmo. hehe
Apa-apa hal, contact aku via SMS (0176467512) or email (perymel@gmail.com) or Facebook (http://fb.my/mp4seller).