22 July 2011

Tonton Movie PALING TERBARU Secara Percuma

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Setakat ni , movie yang paling terbaru aku nak tengok sangat2 ialah Harry Potter and The Deathly Hallows 2 . Kalau nak tengok kat wayang ,bajet lari pula .hehe
Nasib baik lah aku tahu satu website ni yang menawarkan MOVIE PALING TERBARU untuk ditonton oleh pengguna internet di seluruh dunia. Serius FREE dan gambarnya boleh tahan lawa kalau korang pandai pilih Link !

Nah, besar-besar aku bagi link untuk tonton latest movie secara online :D


Mesti korang pelik kan kenapa ada 3 Link yang sama ?
Klik je mana-mana antara 3 tu , sama je .haha , takde keje aku ni =,=
Setahu aku , kita hanya boleh MENONTON SAHAJA movie di website letmewatchthis .Kalau nak download kena bayar untuk beli Premium Account kot..
Jom ikuti step-step tersebut untuk memilih Link yang sepatutnya anda pilih untuk menonton movie pilihan anda :

1. Pergi ke laman web letmewatchthis dan cari dahulu movie yang anda hendak tonton .

2. Dah jumpa movie yang anda nak tonton ? Scroll ke bawah sikit dan anda akan jumpa PELBAGAI VERSION LINK . Sebenarnya semua link adalah sama, cuma Quality Movie je yang berlainan .

3. Tips - pilih movie yang paling banyak VIEWS (macam gambar di bawah ni). Paling banyak orang tonton, maksudnya Kualiti Movie tersebut adalah yang terbaik antara link2 yang lain!!

klik untuk zooming !
Kelajuan Streaming Movie bergantung kepada kelajuan internet anda.

Selain website di atas , kat bawah ini aku akan senaraikan 2 website lain yang menawarkan movie2 LATEST untuk ditonton dan di-DOWNLOAD :

1. zulmovie.blogspot.com - Hanya boleh Download SAHAJA. Movie Inggeris dan Melayu pun ada kat sini !

2. myegy.com - klik SINI untuk belajar tutorial Download movie di website ini

Mudah je kan nak tonton movie terbaru sekarang ni , tak macam dulu , beli DVD lah VCD lah.
Kan jimat duit boleh tonton movie ONLINE :D
Kalau rasa entri ini bagus dan berinformasi, like dan kongsilah dengan rakan-rakan anda. Dapat manfaat bersama ! hehe

Sekian.. Peace (Y)

Mintak Jasa baik korang semua untuk klik iklan di bawah ini. Mintak tolong klik ye , thank you :D

No comments: