Blog Paling **** Pernah Aku Singgah!!

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Perkataan yang aku samar-samarkan di atas bukannya mencarut okay! Biar aku tulis tajuknya secara penuh dan tanpa "****" tu : Blog Paling Hina Pernah Aku Singgah !!
Blog siapa yang aku maksudkan itu? KLIK SINI KALAU NAK TENGOK

tak sanggup nak print screen bahagian atas, sebab ape? pi la tengok sendiri.

Sumpah aku rasa meluat pergi blog kau tu!! Aku meluat sebab:

1. KAU telah menyumpah kursor mouse aku menjadi "CeGampang Pusing-pusing" . Tak cukup dengan tu, ada pulak "salji berdarah" yang turun tidak henti-henti.

2. Asal boleh KAU nak letak iklan di serata blog KAU. Sakit Mata aku.

Jom bagi duit raya kepada Zakwan dengan klik SINI dan juga SINI :)

3. Music Player KAU paling **** .Takde butang Pause ke ? Mahu aku mati sakit jantung kalau time tu pakai speaker kiri kanan. Nasib baik aku mute cepat-cepat sound laptop aku.

4. Tulisan kat blog KAU tak boleh lawa lagi ke? Kalau tak boleh, baik ko privatekan blog kau, biar kau sorang je yang baca. Mengenai warna tulisan pulak, kalau nak guna tulisan warna cerah, letaklah background warna gelap.

4. Ambik subjek BM tak kat sekolah? Kalau ye, asal masih tak reti nak tulis betul-betul.

dan sebab2 yang lain.
pffft ! Puas hati aku kutuk blog KAU tu :P

Sebenarnya, blog HINA tu dicipta oleh Ayeem Ayam (terkenal dengan kehebatannya iaitu men-design guna flash). Tujuannya adalah untuk memberi teguran kepada blogger2 yang masih berdegil. Dah tegur cara baik tak mahu ikut, ambik kau !

Harap-harap kepada mereka yang ada buat benda yang serupa seperti di blog Terok Ayeem Ayam tu (iklan bersepah, music player tak boleh pause, tak reti nak eja, ETC) , tolonglah berubah. Ambil teguran tu sebagai satu nasihat dan pedoman untuk kita sepanjang kita berblogging. Jangan sesekali kita mencontohi blog Terok Ayeem Ayam yang macam **** tu. hehe

btw, thanks Ayeem. Kau memang ganas !! :P
Sekian. Peace (Y)

p/s : terok-terok pun blog tu, aku pelik la. ada orang follow jugak >.<
p/s lagi : sesiapa yang terasa, aku mohon ampun dan maaf. no hard feelings :)

16 comments:

!! Kodet !! said...

Haha , tak tahan lagu kpop. Sirius buat telinga gua pecah

Mohd Zakwan said...

sedap apa lagu kpop tu, hehe :P

*rainyscream* said...

mmg agak sakit mata..tp tertengok vid youtube blog dia. emmmm

Mohd Zakwan said...

camane boleh "tertengok" pulak tu ? haha
>.<

cik Ida said...

peh!!! migrain bila gi blog terok tu.. hahahha... :)

schaze zainn said...

ala.. bawu jew nak try taep camtue..hikhik xP

ahahaha.. serious macam geli..kehkeh xP

p/s: raya2 ni jgn bengang2.. nnt mood raya ilang.. xP

Siti Safiyyah said...

kehkeh, cara kreatif nak tego orang lain. gud gud ayeem ;)

Ini Kisah Tia said...

adeh sakit mata dengan warna tulisan ..

cik sakdi said...

lagu haru haru. hahaha aku suke. lain?? no way. haha

Mohd Zakwan said...

Schaze : ehh tak bengang pun. jangan risau, tak spoil mood raya punya :)


Cik Sakdi : lagu lain, pi lah website kpop sana.haha

sabella mohamad said...

haha . sumpah serabut . :B

Namee Roslan said...

serious blog macam tu buat kita sakit jiwa! thanks dekat ayeem sbb buat blog contoh macam tu. elok bagi newbie tengok.

rysa farysa said...

alolo ! elok-2 taa pakai cermin mata ,daa kena pakai cermin mata kalau singgah belog turh ! huh ! silau sudaa ): haha , mohon diprivatekn (:

AinaGreyson said...

Waduhh..terkejut beruk Aina..perghh..sakit mata.menyesal baca entri..Kaler dia kalerful <3

Dian Hazwani said...

haha..blog budak tak berape nak matang la kot..

cik eka said...

heheh
baru nak wat entry sal blog2 yang paling tak suke terjah..kikiki
btw nice a entry ny
suke gile
:)