Serius Cool:Korang Berpeluang Memenangi ipad 2 CBersama Aku!

Assalamualaikum, salam sejahtera semua.

Sewaktu aku menaip entri ini, aku tersangatla excited !!
Kenapa ye aku tiba-tiba excited sangat ni? Sebabnya ... aku nak ajak korang memenangi samada ipad 2 atau Cash RM500 atau pun Samsung Galaxy S II bersama aku !!

Bagaimana hendak memenangi hadiah-hadiah di atas?
Mula-mula korang kena sign up says.my menggunakan link INI kalau hendak memenangi ipad 2


Guna link INI pula kalau hendak memenangi Samsung Galaxy S II

Guna link INI untuk memenangi hadiah cash RM500 !
Banyak lagi hadiah yang ditawarkan, tetapi 3 ini sahaja yang aku berkenan. hehe :P


Tujuan says.my mengadakan kempen ini?
Untuk menyebarkan kepada seluruh dunia mengenai Good Campaign dengan menggunakan social media seperti Facebook dan Twitter.


Lepas dah sign up, apa perlu korang lakukan?
Korang kena share Good Campaign yang disediakan oleh says.my .



Apa itu Good Campaign ?
Contoh good campaign ialah “Live Green” : Save Wildlife, Save Ourselves yang dianjurkan oleh WWF iaitu untuk menyeru manusia bagi menghentikan memakan hidupan liar yang terancam, yang membantu memelihara marin sihat dan ekosistem hutan, sekali gus melindungi makanan kita, air tawar dan lain-lain perkhidmatan ekologi; akhirnya menjaga kualiti hidup kita.
Banyak lagi good campaign yang ada di says.my, semuanya menyeru ke arah kebaikan dunia.


Lepas dah share Good Campaign ?
Korang kena usha/tarik kawan2 korang samada di facebook/twitter/email untuk klik pada link Good Campaign yang telah dishare oleh korang. Semakin banyak orang klik, semakin cerah peluang korang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan !
Jangan main tipu seperti korang klik pada link sendiri. Nanti kena banned baru tahu !
p/s : letak ayat2 best sikit waktu share campaign tu biar orang tertarik sikit nak klik


Jika korang berjaya menarik seorang kawan untuk sign up di says.my dengan menggunakan link (ipad 2 atau RM500 atau Samsung Galaxy S II), extra +25 peluang untuk memenangi hadiah tersebut!
Kalau korang berjaya menarik seorang kawan untuk klik pada link Good Campaign yang dishare, extra +2 peluang untuk memenangi SEMUA hadiah yang korang berminat nak menang!
Itulah seperti yang dinyatakan oleh says.my.

Ingat, hadiah bukan untuk aku sahaja, untuk korang juga !! Kempen ini berjalan selama 22 hari lagi (dari 10Sept) . Setiap HARI akan diumumkan pemenangnya! SETIAP HARI AKAN ADA HADIAH UNTUK DUA ORANG (aku dan sesiapa yang paling banyak tolong aku menang), jadi rajin-rajin la jemput kawan2 korang untuk sign up dan klik pada link good campaign yang korang share.

Kalau ada apa-apa pertanyaan berkaitan dengan event yang diadakan oleh says.my ini, boleh la korang bertanya kepada aku. InsyaAllah aku akan cuba tolong korang. Kalau aku tak boleh jawab, cuba lah korang tanya pada says.my okay.

Kepada yang tidak menyertai, anda sangat-sangat lah rugi kerana peluang dah ada kat depan mata. Takkan nak biarkan je kan ?? The Choice Is Yours :)
Sekian. Peace (Y)

p/s : siapa yang ada blog tu, memang peluang lagi besar untuk menang. Aku bersyukur aku seorang blogger , hehe :)

6 comments:

ChocoBun said...

mengantuk aku tunggu. ni je?

MyShok said...

kejam nye Chocobun.haha

Mohd Zakwan said...

MyShok : biar je .. dia kawan sekolah aku.. hehe

schaze zainn said...

nak kene register tu yg leceh..hihi

GaRy™ said...

yup.. iklan float kat tepi tuh dah jadik.. nice.. ^^
glad to help.. =)

Mohd Zakwan said...

Schaze..tak susah pun nak register.. just sign in guna facebook jee :D


Gary.. thanks for your help :D