Pengiklanan Percuma Selama 2 Minggu di Blog Zakwan!

-- STICKY POST ! SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK MEMBACA ENTRI TERBARU

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Berita baik ! Ini merupakan kali pertama aku menganjurkan segmen .
Biar aku ceritakan serba sedikit mengenai segmen ini . Segmen ini bertujuan untuk memilih blogger bertuah yang akan diiklankan di blog Zakwan selama 2 MINGGU dan ianya 100% PERCUMA ! Blogger yang terpilih akan diiklan di ruangan iklan di sebelah kanan blog ini :
Nak join ? Mudah sahaja .. Ikuti syarat-syarat berikut :


2. Like Fanpage blog Zakwan di [Facebook] untuk memudahkan maklumat mengenai segmen ini disampaikan.Like entri ini juga.

3. Buat satu entri bertajuk "Pengiklanan Percuma Selama 2 Minggu di Blog Mohd Zakwan!"

4. Di entri tersebut, sila letak header blog ini dan direct link ke entri ini.

5. Dah siap entri ? Hantarkan URL entri anda di ruangan komen di bawah post ini.

**Perhatian : Hanya 4 ORANG sahaja yang akan dipilih untuk diiklankan. Pemenang dipilih secara random dengan menggunakan website random.org. Segmen ini akan ditutup apabila ramai yang dah join . Harap Maklum **

Aku berharap ramai yang sudi untuk join segmen ini .Kalau korang terpilih sebagai pemenang, insyaAllah sedikit sebanyak dapat lah meningkatkan trafik blog korang juga :)
Sekian .. Peace (Y)

UPDATE : 4 Orang yang terpilih bukan sahaja akan diiklankan di blog Zakwan selama 2 minggu (percuma), malah website mereka juga akan DIREVIEW oleh Zakwan .Good Luck ye !

UPDATE LAGI : 4 Orang yang terpilih akan diletak di bloglist Haris Kaito.

30 comments:

Anith Hanisah said...

http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-selama-2-minggu-di-blog.html

siap dah wei

Positif_Man83 said...

http://kamera-jamil.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html ini lah first contest yang saya join

diana said...

kenapa guna random.org???
biasanya kalau segmen lebih baik kita sndiri yang menilai..
lain la kalau kita buat give away..
sekurang-kurang nya bila kita sendiri yang menilai orang akan masuk kan point2 yang bagus tentang blog kita dalam entry depa tu...
berbanding guna random,entry sambil lewa je banyak..
ni pandangan akak je..tapi keputusan tetap kat tangan kamu ..kan??
heheheh

Izmel Azim said...

http://duniasoldier.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-selama-2-minggu-di-blog.html

- dah join , dah join . weh kau dengan aku kamceng kan >< jangan lah tamak ehh . hohoho .

Mohd Zakwan said...

Kak Diana : Zakwan nak orang rasa tak terbeban untuk join segmen ini ..tulah syarat2 nya simple sahaja ..hehe :)

Mrs. Farhan said...

Sokong jugak apa yg Kak diana tu ckp. Huhuhu. Tapi takpe, sy tetap nak join jugak.


Cuma, button follower awk tu x keluar la. Camne ek??


http://sayasibudakopto.blogspot.com/

nurdani said...

nak join. tapi malam ni baru buat entri. tapi saya tak ada facebook la. dah deactivate. so dikecualikan la eh.heheh

Mohd Zakwan said...

gadget follower memang ada problem..tapi kan saya ada sediakan floating Follow kat belah kanan paling atas blog ni ..cuba tengok..

Mohd Zakwan said...

Nurdani : kalau takde FB, takpelah .buat apa yang termampu je ..hehe ..tapi susah sikit la maklumat mengenai segmen ni untuk disampaikan..kecuali lah kalau awak rajin singgah blog ni ..hehe :)

Mrs. Farhan said...

Yeayy. Dah siap dah. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

mrs. heartless said...

http://bulatsayangsepet.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

joinn (:

Budaxx Talang..! said...

Dah siap..! =D

http://mcnaaiko.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

Nur Zafirah said...

http://kittykucingaku.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

-DONE-

darksheera said...

http://darksheera.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

suke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NK JOIN !

farahin nasir said...

assalamualaikum... da joinn... jmput2 singah belog yer.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

Yayan said...

saya join ..

jemput singgah dan follow kalau sudi .. :)

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

Famili Ceria said...

nak join...

CMRatu Fotografi said...

ramai yang dah join ada peluang ke ni.. random plak tu.. :)
Jom follow saya di http://cmratu.blogspot.com/
nanti saya follow semula.. :)

#ciksuzlin said...

nak join :]

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

meh iklan kat blog saya ni:
suzlinazreena.blogspot.com

free ja.xpayah bayar.hehehe.

Famili Ceria said...

nak join...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

nurdani said...

dah selamat join

http://nurdaniub.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

admin said...

http://kle-peq.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

nadiyahashim said...

salam... saya sahut jemputan awak..mana tahu dpt hp.. hehe
http://nadiyahashim.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

yad'z said...

wuhuuuuuuuu...... murah nya hati... =)

alif ismail said...

salam...lama tak menjenguk kat sini..

wah...dah berubah wajah!! dulu rasenye yang ade gambar spongebob and the geng tu kan???

zmah said...

Akak nak ikla apa yek???

POSH76 said...

blogwalking

ChocoBun said...

http://nurathirahnordin.blogspot.com/2011/07/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html

*sigh* taktau kenapa aku buat bendalah ni. better be one of those four.

Mohd Zakwan said...

yad'z: huhu ,thanks :D

alif : aah , skrang dah tukar . Skrang lagi okay kan kan kan ? hehe

akak zmah : iklan blog akak je .hehe

Athirah : wow , tak sangka pulak kau join :0 thanks yo

twinkeenabilah said...

Join :) Thanks :3

http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/2011/08/pengiklanan-percuma-selama-2-minggu-di.html