Lajukan pc/laptop dan juga internet connection

Daripada lembap macam


berubah menjadi




Assalamualaikum :)

Hari ini , aku akan ajar trick menggunakan notepad juga. Tetapi , yang ni lah aku rasa paling hebat pernah aku tahu . Dengan menggunakan trick ni, AKU PUNYE LAPTOP SPEED MENINGKAT DUE KALI GANDA (KOT) , DAN INTERNET CONNECTION PUN BOLEH TAHAN LAJU.
tak percaya ? Tak cuba lagi mana tahu .Peringatan penting, kalau nak buat benda ini, hati-hati. Tutup dulu lain-lain application sebelum buka file yang dicreate ( akan aku ajar nak create file ni ). Pastu, segala risiko macam crash ke, fail apa-apa kat pc/laptop korang hilang ke, JANGAN SALAHKAN AKU.
SEMUA RISIKO ADALAH TANGGUNGAN DIRI ANDA SENDIRI . huh.. tegas ni .haha

Ikut step ni :

1. Open notepad

2. Tulis benda alah ni kat notepad korang

mystring=(80000000)

3. Dah tu, tekan save dan letak nama ram.vbe
(save file ni kat desktop, supaya senang sikit nak buat trick ni)

4. Double click lah kat file yang korang buat tadi .

Selesai !!! sekarang adakah anda rasai perbezaan nya SEBELUM dan SELEPAS membuat trick ni ? Jikalau semakin lembap, PC/LAPTOP korang lah yang sewel . haha
Lepas aku dah buat trick ni memang ade perbezaan nya, lagi laju (AKU TAK TIPU LAH)

***seperti yang aku cakap tadi,
SEGALA RISIKO ADALAH TANGGUNGAN ANDA SENDIRI***

SEKIAN :)

11 comments:

AmiRuL EiMaN said...

wow...!!! btol lar...

AmiRuL EiMaN said...

abih bnde 2 biar kt situ jer lar.... x yah delete...

Mohd Zakwan Bin Mohd Zain said...

tahniah la menjadi .haha
tak tahu la.biar je kot.aku biar je .haha

aten's worLd said...

btol la...menjadi la gak...ahahhaa....gud2 ^___^

Mohd Zakwan said...

jadi ? bagus la macam tu . Orang happy , Zakwan pun happy .hehe

aten's worLd said...

tapi nape kdg2 lembap smcm jew???
ce gtaw nape?.. xD

Mohd Zakwan said...

yanng tu Zakwan tak tahu ..ada time dia lembap kot, ada time dia laju .hehe :)

aten's worLd said...

lo....mcm tu pulak dh...ish3

Mohd Zakwan said...

hehehe .. mana Zakwan tahu :)

Heizzy said...

"segala risiko macam crash ke, fail apa-apa kat pc/laptop korang hilang ke, JANGAN SALAHKAN AKU." erkk.. boleh kasi contoh?

Mohd Zakwan said...

macam tibe2 laptop tertutup .. jgn salhkan aku ye :)