Last minute !




Assalamualaikum
Aku ni SELALU SANGAT buat kerja LAST MINUTES !
Tak tahu la bila benda ni boleh diubah.
Macam cuti seminggu ni, aku rancang nak siap kan segala homework yang cikgu bagi pada hari khamis lalu, tapi MALAS LA. ngehehe
Last-last, hari ni and semalam(sabtu) barulah aku terhegeh-hegeh nak buat homework .
Frust ! Sampai tarik rambut aku nak siapkan latihan addmath (tengok gambar,tu bukan aku ,haha) .
Bukan homework je aku selalu buat last minutes, bahkan macam nak bersiap keluar,orang semua dah nak gerak , barulah tersipu-sipu bersiap. hoho
Tapi , aku yakin , bukan aku jeee yang buat keje LAST MINUTE atau SAAT2 AKHIR .
Mungkin yang tengah membaca post ini pun selalu juga camni ?? hehe X)

Apa-apa pun , aku berharap la dapat ubah benda yang tak baik ni menjadi sesuatu yang lebih baik . Doakan aku berubah dan aku juga akan mendoakan anda semua ;)


2 comments: