Akibat Terlalu Mahir Dengan Teknologi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Entri kali ini lebih tertumpu kepada gambar sahaja.
Woooot, perasaan tak sesuatu yang pelik dalam gambar di bawah ini?


Perghh, memang aku tabik spring kat Fukrol (nickname mamat dalam gambar tu) ! Sebab apa? Tengoklah, PSP dijadikan sebagai Monitor. Kat bawah ini ada lagi teknologi 'buatan sendiri' yang dihasilkan oleh Fukrol.

CPU buatan sendiri.


Tengok tu, dia buat analog kat keyboard dengan hanya menggunakan batang crayon. WOW!


Webcam didirikan dengan hanya menggunakan beberapa batang pensel.


Erkkkk. Aku tak tahu apa benda ni, maybe Wifi Booster kot. hehe

Inilah yang akan terjadi sekiranya anda terlampau kreatif dan mahir mengenai teknologi.
Things to remember, Fukrol adalah watak ciptaan aku dan 'teknologi-teknologi' di atas belum dipastikan kewujudannya. hehe
Peace (Y)

6 comments:

nurmujahidah said...

wat neves je,, huhu

hawiz said...

terbaik!

zulhilmi tempoyak said...

ni addicted btol ni...

dl ad gak bcita2 jd camni..

cita2 je la..;p

!! Kodet !! said...

kreatif ni

YAYA AZURA said...

haha..ingatkan dh jadi...

YAYA AZURA said...

haha..ingatkan dh jadi...