Berita Baik Buat Pengguna Kereta Keluaran Perodua

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Tahukah anda motto atau slogan Perodua? Buat anda yang tak tahu, mottonya tak lain tak bukan ialah “Anda Keutamaan Kami”. Siapakah anda itu? Anda itu ialah pemilik-pemilik kereta keluaran Perodua. Tak kiralah anda drive Myvi ke, Viva ke, Alza ke, asalkan kereta anda keluaran Perodua, anda ialah keutamaan bagi Perodua.

Ini ada berita baik khas buat pengguna kereta Perodua, Perodua Tweckbot kini kembali!


Pasti ramai yang teruja untuk pulang ke kampung halaman sebab tahun baru kian mendekati. Sempena sambutan tahun baru ini, Perodua Tweckbot akan singgah negeri-negeri di Malaysia untuk memeriksa kereta-kereta Perodua sebelum anda pulang ke kampung halaman anda.

Mahu kereta Perodua anda diperiksa oleh Perodua Tweckbot? Klik sini untuk ketahui cara memperoleh 20 point check percuma daripada Perodua Tweckbot. Kepada pengguna kereta Perodua, jangan lepaskan peluang seperti ini kerana ianya adalah percuma!

Selain itu, jom menangi tiket percuma untuk menonton Mission Impossible 4 di TGV Sunway Piramid di SINI ! Bagi yang hendak memenangi percutian untuk menonton perlawanan UEFA EURO 2012, boleh klik SINI.
Peace (Y)

No comments: