SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

nak join ? klik SINI

Assalamualaikum , salam sejahtera :)
Memang bagus segmen ini diadakan , lagi2 aku baru je bertukar ke template yang baru minggu ini . Jom join sebelum terlambat ! Tarikh tutup segmen : AHAD 21/08/2011 pada jam 2 PM

Peace (Y)

32 comments:

Ini Kisah Tia said...

template ala2 wp gitu . hehee .. btw , blog tak berat dan masa loading pun tak lama .. takda apa nak komen lagi sebab semua widget pun dah tersusun dengan baiknya :)

thanks sebab join ..

Mohd Zakwan said...

Ini Kisah Tia : betul ke tak berat ? alhamdulillah :)
thanks ye sudi komen :D

azie said...

blog ni x berat pun...ringan je.. :)


http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

amirulspurs said...

salam. blog ni tak berat pun. loading pn tak lama. *thumbs up


http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html?showComment=1313849269498#c3034321369040107449

Mohd Zakwan said...

Azie dan Amirulspurs : leganya dengar orang komen camtu ,thanks ye :D
Aku pun dah komen balik blog korang berdua

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

Mohd Zakwan said...

aik Permata Biru , comment sama je macam kat blog Amirulspurs . harap ikhlas lah .. hehe ;)

kotak bulat said...

ringan... hehehhe...
kb guna streamyx ngn bb.. mmg tak berat pun.. kat streamyx lgsung tak loading.. terbaik!

Mohd Zakwan said...

kotak bulat : seriously ? Thanks for your feedback :D

My Name is Mar said...

sume dah kata ok.. Takkan aku nak ckp x ok kn?
ho-ho!

Mohd Zakwan said...

thanks Mar :D

hadi said...

lajjuuuu....bermakna tak berat..('',)

Bro ahmad said...

ok laju..test blog bro pulak mcm mana?

twinkeenabilah said...

Tak berat tak berat. Ringan je :)

izni said...

bape saat je blog ni loading .
takk berat langsung .
:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

header comel !.nak boleh ..;P

eh2 menyimpang la pulak ..:)..

ringan sja nk loading..^.^

aena jamil. said...

blog simple and ringan. :D

Shaherah said...

blog sangat ringan.. shera suka ^_^

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

baru tukar templete ekk?
sy buka okey saja..cepat terbuka, loading pun tak lama ^^

Ezad Skytech said...

blog cepat sangat loading..tak sempat nak buat apa2 tunggu masa loading tu..heee~

G3-lina said...

smart blogger!! sumenye tersusun rapi dan kemas

Nadzirah K. said...

blog ni ringan :)

Mohd Zakwan said...

thanks semua kerana sudi singgah dan komen blog Zakwan :D

eusaida_eda said...

blog nie ok jerp :)

mary ann ;) said...

belog yg ringan mcm gula2 kapas! *tetiba jek* hahaa


eceh, header dia lawo, kalah header kita..hehehe

miss lyzeer said...

blog ni x berat..laju je loading,..hehe. jom terjah blog miss pulak =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Princess Feyqa said...

salam dtg lawat :) blog ni loading laju jehh hehe i loike!


jemput ke blog fyqa gak ea :D

hira said...

laju-laju! haha :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

athira aziz said...

blog yg sgt ringan..ske!:)

miss usse said...

pantas dan berkesan!
hepy blogging yaw..:)

miezah said...

xberat sangat ..
ok loading .. :))

Mohd Zakwan said...

aku suka 2kali ganda :D thanks all