BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK

Nak Join ? Klik SINI

Assalamualaikum , salam sejahtera :)
Sebenarnya , sejak semalam (6 Jun) lagi Abang Ben ada buat segmen ni , tapi malas nak join .
Hari ini tiba-tiba pulak berubah fikiran sebab difikirkan , banyak faedah masuk segmen kali ni .

Jadi , sesiapa yang nak masuk bloglist Zakwan, boleh la komen di sini okey .
Kita tukar sama tukar . hehe .

Sekian .. peace (Y)

37 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Zakwan,

Mesti la boleh, lama dah Jamal letak Link Blog Zakwan dalam Bloglist Jamal tau..cuba tengok kat bloglist bawah tue..

Blog Zakwan ade dalam "Bloglist Pilihan Jamal"

Mohd Zakwan said...

ouh lupa .haha ..
so macam mana nak buat ni ? Zakwan blur la ngan segmen ni sebenarnya -.-''
hoho

solomolo said...

singgah dari belog Ang Ben...
happy blogging...
[^_^]

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Zakwan kena create satu bloglist baru..better letakkan disidebar blog zakwan nie..dan bila ade blogger yg setuju nak tukar link dengan Zakwan. Zakwan letakkan blog diorg dalam bloglist tue dan diorg pun akan melakukan benda yang sama..:-)

Mohd Zakwan said...

ouh okee . thanks for the info :D
Nanti Zakwan masukkan blog Jamal :D

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

ketabahan hati wan ! said...

jom tukar2 link ^^ kalau berminat nak tukar,,dtgla kemari kite tukar2 ye..^^

MISS QASEH SAIFUDIN said...

lucky follower!..234!..yeay!..jom tukar link nk?..=)


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

CikNyz said...

CikNyz berminat dengan link anda...
silalah jenguk n follow ek...
slmat berblogging n bertambah kenalan..
http://syazny7.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

syiela said...

salam kenal and link exhanged... nti cek ye :)

http://greenmummy3205.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Mohd Zakwan said...

thanks :)

Laili said...

salam..jom tukar link :)

ciklaili.com

Mohd Zakwan said...

eh cik laili .boleh boleh :D
Janji tak tipu-tipu .hehe :)

Salbiah Zakeri said...

jom tukar2..eheee

Mohd Zakwan said...

Salbiah .. oke jer ..

ainaamy said...

http://thisisaina.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

tukar tukar :)

anem ahia said...

jom tukar2 link nak tak???

http://sukedukeblog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

PeRmAtA bIrU said...

hahah.. saya pon blur ngn segmen nih.. dah tau dah kena wat bloglist la..hahah..saya berminat nih..x der bloglist lagi...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/

Mohd Zakwan said...

Aina dan Anem . Saya dah letak blog anda berdua kat bloglist saya . Anda dah letak ? hehe :)

Mohd Zakwan said...

Permata Biru , dah add gadget bloglist ?
Jom la tukar link ngan saya . Letak link blog saya kat blog Permata Biru . nanti Zakwan letak blog Permata Biru kat blog zakwan oke :)

PeRmAtA bIrU said...

ok2.. saya dah folo sini..nanti saya letak bloglist k... malam nih saya wat bloglist..

Atika Farha ;D said...

saya berminat tukar link dgn anda
http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

CikNyz said...

hai zakwan..ciknyz dah list blog zakwan ni...n dah follow...salam perkenalan...lps ni rjin2 er jenguk blog ciknyz er...

Mohd Zakwan said...

Permata Biru : okeh :D

Atika Farha : okay . on je .hehe

CikNyz : Salam perkenalan juga .hehe . InsyaAllah nanti kalau rajin Zakwan singgah la ye :)

YAYA AZURA said...

sudi tak bertukar link

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Fauzie Jasmani said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA.. pls add link sy.. http://eiz1004.upprofits.com/

Mohd Zakwan said...

yaya :okay je .

Mohd Zakwan said...

Fauzie ..ok :)

YAYA AZURA said...

yaya dah masukkan link zakwan dlm bloglist ...^_^

Mohd Zakwan said...

thanks yaya :D

mrs redzuan said...

nak tukar =)

http://oneaza.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

PeRmAtA bIrU said...

dah ada lam bloglist...huhuhu

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
fahmi singgah sini :)
jom tukar link...
hepi blogging =)

Fauzie Jasmani said...

OK .. Done ! Dh add, pls check.. http://eiz1004.upprofits.com/bloglist-khas-segmen-benashaari-jom-tukar-link/

misscha said...

Hai,

sy minat tukar link dgn anda...

harap u sudi juga....

http://misscha-cecite.blogspot.com/

p/s: dah follow u...

Areliff said...

Saya berminat nak tukar blog link dengan anda,boleh ?
http://www.areliff.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Jay said...

Salam kenal..Jay dah masukkan semua senarai blogger yang join tukar link by Ben ashaari ke dalam bloglist Jay..

Jom terjah

http://jai-diari.blogspot.com/2011/06/kepada-blogger-semuadi-minta-beri.html