Tonton dan Download Movie Penuh Real Steel [High Definiton]

Assalamualaikum, salam sejahtera semua ^^


Sinopsis Movie Real Steel [sumber] :
Cerita Real Steel adalah filem terbaru lakonan Hugh Jackman yang terkenal dengan watak Wolverine dalam X-men dan Van Helsing. Cerita ini mengisahkan dunia perlawanan antara robot yang dikawal oleh kita.
Kali ini dalam filem Real Steel, Hugh jackman melakonkan watak seorang lelaki yang mempunyai anak lelaki yang berusia 11 tahun yang tidak pernah dilihatnya sendiri kerana telah berpisah dengan teman wanitanya yang hamil pada ketika mereka berpisah dan kini teman wanitanya telah meninggal dan Jackman harus menjaga anak lelaki tersebut.
Hugh Jackman adalah bekas peninju terkenal pada zamannya dan apabila masa berlalu, tiada lagi sukan tinju manusia, sebaliknya ianya digantikan dengan acara tinju robot. Disinilah Hugh Jackman selaku bekas peninju bertarung untuk hidup dengan impian memenangi acara Tinju Robot Kawalan. Disini bermula liku-liku hidup perjalanan Hugh Jackman yang kesempitan wang untuk terus mencari wang dengan memenangi perlawanan tinju robot.

Di bawah ini merupakan movie penuh Real Steel. Kelajuan streaming (buffering) bergantung kepada kelajuan internet anda :
Mahu download movie Real Steel dalam High Definiton(HD)? Link download ada di bawah ini [sumber] :

Multi-link download :
MEDIAFIRE

Single link download :
Harap anda semua terhibur menonton movie Full Steel lakonan Hugh Jackman.
Peace (Y)

No comments: