Pemenang Segmen Pengiklanan Percuma Selama 2 Minggu Di Blog Mohd Zakwan

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Masih ingat lagi yang aku pernah mengadakan segmen ? Klik SINI untuk ke entri berkenaan .
Cabutan dibuat berdasarkan nombor penyertaan di entri INI .
Alhamdulillah, hari ini (20 Ogos 2011) aku telah menghadiri mahkamah untuk melakukan cabutan dengan seadil-adilnya . Mahkamah yang aku maksudkan ialah website random.org , hehe .
Aku telah membuat 4 Cabutan di random.org dan berikut adalah keputusannya :

Lucky number 11 : DePalma SP




Lucky Number 4 : Mrs. Farhan




Lucky Number 15 : Nur Athirah Nordin




Lucky Number 6 : Aina Aiko Darwisya


Keputusan adalah muktamad. Tahniah kepada para pemenang !!
Perhatian kepada para pemenang , sila serahkan URL banner blog anda untuk diletakkan di Blog Mohd Zakwan . Aku beri masa 2 Minggu untuk korang berbuat demikian . Jika terlambat , aku terpaksa membuat cabutan lagi semula untuk menggantikan tempat mereka yang tidak memberi kerjasama .

Terima kasih kepada semua peserta kerana sudi menyertai first segmen yang diadakan oleh admin Blog Mohd Zakwan .
InsyaAllah , aku akan mengadakan lagi segmen / contest / giveaway yang pastinya menawarkan hadiah lumayan atau trafik lumayan kepada semua yang menyertai di masa hadapan :)
Kalau aku buat segmen / contest / giveaway lagi , jangan lupa join okay !!!

Sekian. Peace (Y)
p/s : terharu ada juga orang sudi sertai segmen yang aku anjurkan :')

14 comments:

Anith Hanisah said...

alahhh..aq x de pun

Mohd Zakwan said...

Anith Hanisah : nak buat macam mana ,dah nasib . lain kali cuba lagi :)

Liyana Amin said...

athirah menang? haha. untunglah. ni tak main tipu kan ni. Naseb baek aq tkde iklan nk join mende alah ni. Klau tak boleh aq rasuah ko. bhahah. joking.

ChocoBun said...

Ly: saya shocked gila~

Mohd Zakwan said...

Liyana : aku tak makan rasuah la .hahaha, aku pun terkejut gak Athir menang :D


ChocoBun : saya lagi shocked xD

Mrs. Farhan said...

Wahh, terharuu. Thanxs. =D

Ni banner saya.

http://i422.photobucket.com/albums/pp301/nubies/anigif-4.gif

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

Mohd Zakwan said...

Mrs. Farhan : welcome :)
okay thanks bagi kerjasama dengan pantas !! dah letak dah kat ruangan iklan tu :)

Famili Ceria said...
This comment has been removed by the author.
Famili Ceria said...

tq zakwan sebab kena bersusah payah cari banner aku...

Entri Menarik Di Sini:
1)Bahaya!!Wanita Menipu Lebih RM 550,000
2)Octove.com Bagi Hadiah Iphone 4
3)Menarik!! Kuih-Muih dan Murtabak Dijual Pada RM1

twinkeenabilah said...

Ye tahniah kpd yg terpilih. Hehe. If ada segmen lg, jemput lah, InsyaAllah join :D

Mohd Zakwan said...

Famili Ceria : ehh ,takda la susah mana pun nak carik banner blog kau . btw, congrats :D

Mohd Zakwan said...

twinkeenabilah : okay , no problem . nanti zakwan jemput lagi :D

Ini Kisah Tia said...

alaa , apsal Tia tak tau ni ?? huhuuuu .. nak jugakkkk .. wuwuuuu

Mohd Zakwan said...

takpe, next time zakwan buat lagi .jangan lupa join ! :D