Trick:Copy Kod ini dan tekan nombor 9!

Assalamualaikum, salam sejahtera :)

Trick kali ini aku belajar melalui kawan aku pada hari ini .Dia tulis dalam note di facebook , dan tag aku untuk membaca note tersebut .
Aku dengan tak sabarnya, nak publish hari ni juga mengenai trick itu !
Jom ikuti langkah-langkah yang berikut dan lihat apa yang berlaku (AWESOME) :

1. Highlight kod di bawah ini :

696666999999666999999666666966666966666696666666669666696666696 696669999999969999999966669696666966666696666666696966696666696 696666999999999999999666696669666966666696666666966696699999996 696666669999999999996666966666966966666696666669666669696666696 696666666699999999666666999999966966666696666669999999696666696 696666666666999966666666966666966966666696666669666669696666696 696666666666699666666666966666966999999699999969666669696666696


2. Tekan butang CTRL dan F serentak di keyboard pc anda .

3. Masukkan nombor 9 dan tekan enter . Lihat apa yang berlaku !

Kod di atas telah berubah kepada sesuatu yang lain daripada asalnya ! Ia merupakan sesuatu yang baru buat aku , bagi yang dah tahu , tak perlu lah nak kecoh2 "aku dah tahu" dan ayat-ayat yang seumpama dengannya. Ini bagi mereka yang belum tahu sahaja .
Kalau ada lagi kod-kod magic macam ni , akan aku bagitahu di lain entri . Have fun , Peace (Y)

p/s : Walaupun belum raya lagi , aku dah pun dapat duit raya ! Alhamdulillah , terima kasih kepada bakal kakak ipar aku !! :D

10 comments:

Jiejah Gorjes said...

jadi apa jadi apa...takut la nk buat takut kuar benda2 yg bleh memeranjatkan huhuhuhu

jotch said...

keluar namalh. . . cubaleh...huhuh

mrs redzuan said...

takut kuar antu memalam gini.haha...

nina pendek said...

tak jadi ponn.

Mohd Zakwan said...

Jiejah , tak da pape la .jangan takut , bukan virus ke ape ke yang boleh rosakkan pc . cuma cinta kepada Allah (translate kan . hehe )

Jotch : haaa betul tu , nama sape ek kluar ? hehe :)

Mohd Zakwan said...

mrs redzuan : takde maknenye .. jangan risau ..

nina pendek : ehh, macam mana leh tak jadi pulak ? zakwan buat boleh jek . rasanya nina tak guna google chrome kot :)

EiQa LyKa said...

i love ALLAH..

Mohd Zakwan said...

Eiqa : ehh , diam-diam je , nanti orang tahu pulak .hihi :)

mary ann ;) said...

yup yup yup...

da try hari tu kat fb...suka sgt!!! ;) ;)

Mohd Zakwan said...

Mary ann : bagus la kalau suka :) nanti kalau ada yang lain , zakwan post lagi .hehe