Wordless Wednesday:Dapat Netbook Baru Percuma


alhamdulillah :)

p/s : tak de la baru sangat , nak dekat sebulan dah aku dapat netbook ni daripada kerajaan, baru hari ni nak post gambar ^^ . Sorry bad quality image , sebab guna camera phone cikai je . Peace (Y)

8 comments:

ChocoBun said...

berapa inch?

Mohd Zakwan said...

i dun know ..

dzafira said...

Apesal besar sgt nombor satu tu?? Takpelah,, semangat... hehe


Sepupu sy pun ada dpt notebook 1 malaysia jugak.. Jenama hp plak tu.. Cantik giler... Memang jeles r.. Dan baru tahu yang lain2 sekolah dapat lain2 jenama notebook..


Tahniah sbb dpt notebook free.... Jelesss~~~~

Mohd Zakwan said...

dzafira , sepupu awak duk mane ? wow untung lah dapat jenama hp , zakwan jenama apa tah dapat . Apa2 pun , still bersyukur kerana dapat netbook free :)

NiDiA FanTasiE said...

budak skolah sye dpat jenama black cube .. x pernah dengar le .. hehe~

Mohd Zakwan said...

nidia fantasie : black cube ? zakwan pun tak pernah dengar .haha .

dzafira said...

Nama dia netbook eh? hehe.. salah sebut notebook plak... Sepupu sy duk perkampungan nelayan dalam daerah pekan. Kat negeri pahang.. Ketua kampung pun ckp sekolah tu kira bertuah sbb sume dpt jenama hp.

Mohd Zakwan said...

Dzafira : yeah netbook . notebook tu buku nota .hohoho
Pahang , jauhnya..