Lagi 20 minit ...

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Hari ni sudah masuk puasa ke sembilan , Alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar .
Mengikut jam laptop aku , lagi 20 minit nak masuk waktu berbuka .keh keh, tu je lah yang kau fikirkan Zakwan -.-

Sebenarnya, aku akan berdiam diri dalam dunia blog untuk beberapa hari ini kerana August Test tengah berlangsung .. Baru je tadi kat sekolah ,aku selesai mengambil test Bahasa Melayu, Add Math, P. Jasmani dan Sejarah . Alhamdulillah , semuanya agak mudah dan inyaAllah markah aku pada test kali ini akan meningkat naik dari test yang sebelumnya ..
Ada sesiapa ke kisah aku update blog ke tidak ?
Aku bukannya retis pun .

Peace (Y)
SELAMAT BERBUKA PUASA SEMUA . Teruskan menjelajah blog Zakwan sepanjang aku tidak update blog . Sentiasa lah bersihkan blog ni ye X )

3 comments:

Anis zatie said...

-zakwan. good luck :)

Anis zatie said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Zakwan said...

Anis : thanks ye :D