dePalma SP:Download Movies,Software Di Sini

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Hari ini aku akan review blog dePalma SP yang beralamat di http://depalma-sp.blogspot.com/ .
Aku kenal blog ini pun melalui segmen yang aku pernah anjurkan .


Blog ini pada pada pendapat aku sungguh berinformatif ! Yang paling best mengenai blog ini ialah ianya menyediakan movie2 , tv-series dan software2 untuk didownload !
Antara tv-series yang menarik perhatian untuk didownload ialah BoboiBoy .
Siapa yang tak minat BoboiBoy kan . Karakter2 di dalam cerita animasi ini semuanya comel-comel . Tambahan , orang yang mencipta cerita ini merupakan orang tempatan kita !!
Kalau nak download BoboiBoy, klik SINI .

Selain itu , ada juga cerita Nora Elena bagi mereka yang tidak berkesempatan untuk tonton di televisyen dulu . Klik SINI untuk download cerita Nora Elena .

Di blog dePalma SP ada juga menyediakan software untuk didownload. Antara software yang menarik perhatian aku dan mungkin akan menarik perhatian ramai ialah Internet Download Manager(IDM) Silent Installs . Tahukan ape itu IDM ? IDM ini merupakan Sofware Download Manager yang terlaju di dunia ! Tak percaya ? Cuba lah dulu -- > IDM

Lagi software menarik ialah Microsoft Office 2010 !! Siapa yang masih menggunakan Microsoft Office 2007 atau yang lagi down, sekarang tibalah masanya untuk anda beralih kepada yang terbaru yakni Microsoft Office 2010 . Klik Sini untuk download -- > MO2010

Jom kita terjah blog dePalma SP untuk menyelongkar lebih lagi software2 , movie2 dan informasi2 lain yang menarik !!
Entri terbaru di blog dePalma SP -- > Kawasan dan Lokasi Speedtrap

Sekian. Peace (Y)
p/s : Kenapa Afif menamakan blog dengan "dePalma SP" ?

1 comment:

Famili Ceria said...

Terima kasih Mohd Zakwan kerana mereview blog Afif...de bermaksud di...Palma sebab afif tinggal di Taman Palma...dan yang terakhir sekali SP yang membawa maksud Sungai Petani...So, kesimpulannya, di Taman Palma Sungai Petani...main hentam saja waktu nak letak nama link nie...