Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan

Assalamualaikum , salam sejahtera semua :)

FUHHH , penat nya ambil test Mathematics dan Chemistry kat sekolah tadi . Result nya aku tak tahu lah macam mana nanti -.-

Hiraukan cite aku kat atas tu , tujuan sebenar aku buat entri ini adalah untuk Join GA yang diadakan oleh Siti Atikah !
Syarat2 nya mudah sahaja, iaitu :
Buat entri bertajuk "Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan" --> dalam entri tu , maklumkan pasal GA ni ---> sudah tulis entri, sila postkan URL entri tersebut di ruangan komen di SINI !

Alhamdulillah , hadiahnya pun lumayan juga iaitu :
RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
Domain + Hosting
Topup RM 20
Kad Raya
Keychain Singapore
Keychain Sarawak
1 CD Trust Port Total Protection edition 2011
hadiah-hadiah di atas di-sponsor oleh :

Baiknya hati diorang untuk sponsor , semoga mereka semua panjang umur dan dimurahkan rezeki !!
random.org yang akan menjadi hakim bagi giveaway ini , jadi aku berharap moga aku antara orang yang bertuah untuk memenangi GA ini . AMIN :)
Penting ** tarikh tutup GA ini ialah pada 20/08/2011 ! Jom lah JOIN sebelum terlambat !

Sekian . Peace (Y)
p/s : kalau menang Domain dan Hosting tu , aku amat2 lah bersyukur, tapi kalau menang RM260 tu, lagilah aku suka !! Korang semua doakan aku memenangi giveaway ini ye, setiap hari aku bermimpi untuk memiliki domain dan hosting sendiri , malangnya aku masih belajar . jadi kena saving x)

6 comments:

tyka said...

thanks join .. 21hb August alert pada blog sitiatikah.com semula ya .. sbb keputusan akan diumumkan ..

ijat_asni said...

best of luck
^___________^

nice blog too~
feel free to visit mine
http://ijatasni.blogspot.com ^^

Mohd Zakwan said...

Tyka : sama2 . okay okay :)

Mohd Zakwan said...

Ijat : thanks :D

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/

Mohd Zakwan said...

yeah , next time join la .