WTF!Video Baru 301views,like sudah mencecah 41K !

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

WTF yang aku maksudkan di atas ialah WHAT THE FISH dan bukannya WHAT THE FU** !
Jangan salah faham , aku bukan orang yang suka mencarut . hehe

Inilah video yang aku cakapkan kat tajuk tadi ..

Aku rasa mungkin youtube tengah gila sekarang , sebab kalau tengok video di atas di youtube.com, penontonnya setakat ini ialah 301 ViEWS SAHAJA . Tapi ce tengok kat ruangan "Like" tu . 41K ORANG LIKE .. terkeluar bijik mata aku ..haha
Bukan itu sahaja , cuba korang tengok di ruangan komen video itu, hampir setiap 10 SAAT orang akan komen di video berkenaan . WHAT THE FISH !!

gila ahh, tersenarai kat trends worldwide di Twitter tuuuu .
sumber- chocobun

Tajuk lagu berkenaan ialah Mr Simple dari kumpulan Super Junior . Lagu Mr Simple ni baru je aku dengar tadi selepas kawan aku bagi link video terbabit di Facebook . Best juga lagunya, korang pun cuba lah dengar terutamanya buat para peminat K-pop !

fuhhh , panas panas x)

Harap korang enjoy menonton dan mendengar music video Mr Simple dari Super Junior .
Kalau korang tak suka , lantak korang la , janji aku suka .hoho <--- Kejam =,=
Sekian.. Peace (Y)
p/s : Aku memang peminat k-pop pun ^.^
Tolong aku menjana pendapatan dengan klik di SINI . Thanks :D

8 comments:

ChocoBun said...

memanglah nama aku makcik kann?

Mohd Zakwan said...

fine fine ..aku tukar ke Choco Bun ... okay ? haha xD

Orang Kampung said...

dh 48k like.. laju betoi.. xphm aku.. hahhahahaha

Mohd Zakwan said...

Orang Kampung : aik yeke ? baru je kul 6 nak dekat kul 7 tadi aku tengok dah 41K !! cepat gila naik T.T

Sufisky Lass said...

Petang tadi saya view Music Vedio Suju ni ..setiap 5 SAAT, beratus-ratus komen yang keluar. tunggu 1 minit dah beriban riban ! what the FISH ! xD . tu sebab youtube tgh down . jammm lah katekannn ! haha LOL xD

Mohd Zakwan said...

Sufisky Lass : tula pasal, gila top kan mv Mr Simple - SuJu tu .. orang popular lah katakan .. dah la satu dunia minat k-pop(yeke?) .hehe :D

ChocoBun said...

Much better ^^

Mohd Zakwan said...

macam2 la makcik choco bun ni ..hhhohoh