Dapatkan Duit Raya Secara Online

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Teringin nak dapat duit raya secara online? Ajak rakan-rakan korang di laman sosial untuk join says.my! Kalau korang berjaya membuatkan rakan2 korang mendaftar di laman says.my, korang akan dapat RM3 per register ! Ini bermakna, kalau korang dapat menarik 10 rakan untuk register di laman says.my, dapatlah duit raya sebanyak RM30! Inilah namanya business online, hehe. Sungguh mudah tetapi lumayan.

Macam ini, mula2 korang kena berdaftar di syarikat pengiklanan says.my(sudah ada lebih 300,000 orang yang mendaftar) ! KLIK SINI untuk daftar .
Nak daftar senang je , hanya gunakan account Facebook dan Sign In di laman says.my.
Selepas itu ,korang boleh la start kongsi kempen yang terdapat di says.my. Cara untuk berkongsi kempen boleh lihat langkat di bawah :

(i) Klik pada Share This untuk share kempen .


(ii) Nanti akan keluar pop-out seperti di bawah ini, tik pada kotak kecil di sebelah I Understand.... . Selepas itu , klik pada Share this Campaign !


(iii) Nanti dia akan bagi Personal Campaign URL, apa yang perlu anda buat ialah copy URL tersebut dan share lah di Facebook ke atau tempat2 lain yang boleh anda sebarkan !

Kebanyakan campaign menawarkan RM0.20 - RM 0.40 per click . Semakin ramai orang klik , semakin tinggi lah pendapatan yang korang dapat ! Jadi , rajin-rajinla share campaign.

Di awal-awal tadi , aku ada cakap yang per register dapat RM3 tu kan ? Yang tu korang kena invite kawan2 korang untuk join says.my.
Tetapi harus diingat, JANGAN MAIN TIPU . Faham kan apa aku maksudkan ?
Jangan korang cuba-cuba nak buat account Facebook baru semata-mata untuk register di laman says.my !Kemungkinan besar, account korang akan di ban selama-lamanya dari says.my. Jadi, lakukan perkara dengan jujur terutamanya di bulan Ramadhan ini :)

Guna LINK INI untuk berdaftar di says.my .
Minta jasa baik korang untuk klik tawaran-tawaran menarik yang lain di bawah ini :
Syarat kalau hendak cash out ialah akaun says.my anda mestilah mencukupi RM100 ! Selagi tak cukup RM100 , tidak boleh cashout ye. Aku pun baru je cecah belasan ringgit , hehe

Aku harap entri ini dapat membantu mereka yang nak buat duit secara online. Sekian. Peace (Y)

6 comments:

iqin said...

mau shopping raya!!

:D

aten's worLd said...

beznye da kumpoi bnyk ckit..kami lagi trok..4kupang je .. :')

AYuNG said...

xreti buat says nih..dah lama ada akaun..

ehh, kamu sekolah kat semban ehh? org negeri ker?

diana said...

nak kongsi2 kempen yang malas tu..
churp2 akak pun dekat sebulan tak tau apa cerita..
tak sempat nak berkempen..
ni nak tambah lagi...
tapi kalau banayak masa lapang memang akak join dah..
adik2 yang tak de buat apa2 tu baik join..dapat jugak menjana pendapatn..kan??
heheheh

Mohd Zakwan said...

Iqin : aik, duit raya belum cukup lagi, ,macam mana nak shopping :P


Aten: dah brapa lama 4 kupang tu ? Zakwan dah 5/6 bulan dengan says.my , baru belasan ringgit . lagi sedih :')

Mohd Zakwan said...

Ayung : aah , skola kat KGV seremban and yeah, im NOGORI . hehe .apesal ?


Kak Diana : betul gak tu .. nanti kalau ada masa, akak buat jugak la..hehe .. rajin2 la share campaign, insyaAllah, duit tu meningkat sikit2 :D