Cik Bunny Nak Bagi Iklan Percuma

klik SINI untuk join !

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)
Wah , ada segmen yang dianjurkan oleh Cik Bunny iaitu pengiklanan secara percuma ! Jangan lepaskan peluang yang sebegini , kerana ianya amat membantu untuk menaikkan trafik blog anda .
Kat bawah ni merupakan syarat-syarat segmen (copy paste dari blog Cik Bunny) :

1) Mempunyai banner sendiri dan saiz banner tidak melebihi dari 200 x 200px. [on the way nak buat ]
2) Klik Sini, follow Cik Bunny dan Asiarose House. (janji ikhlas, tiada paksaan) [dah follow Cik Bunny je]
3) wat 1 entri khas bertajuk "Cik Bunny Nak Bagi Iklan Percuma" , letak banner segmen dalam entri dan link kan ke entri ni. (wajib) [selesai]
4) Tag pada kenalan anda , ramai lagi bagus. (tiada paksaan) [scroll ke bawah untuk lihat aku tag siapa]
5) Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. (wajib) [selesai]
6) Jangan lupa vote (Pemenang dipilih menggunakan...) kat sidebar Cik Bunny. Taknak vote pon takpe. [Zakwan dah vote kat tepi tu "random.org" ]


Cik Bunny akan pilih:
- 7 pemenang= Iklan percuma selama sebulan di blog Cik Bunny.
- 3 pemenang= Sticky review ( 3 blogs in 1 entry) selama sebulan.
Jadi, jika penyertaan kurang dari 15, automatic dibatalkan.

Setakat ini , tarikh tutup segmen belum lagi dimaklumkan oleh Cik Bunny . Jadi , apa tunggu lagi , jom join sebelum terlambat ! Blog Cik Bunny ni boleh dikira TOP juga sebab Alexa Ranknya berada di bawah 600k berbanding dengan Zakwan yang berada dalam lingkungan 700k-800k .

Okay , syarat-syarat sudah aku patuhi . Dengan ini secara rasminya aku telah men-join kan diri dalam segmen pengiklanan percuma yang dianjurkan oleh Cik Bunny xD
Sekian. Peace (Y)

4 comments:

HAFIZAL said...

aku nak join...tapi blog ku tiada banner

Mohd Zakwan said...

hoho .buatla banner sendiri .simple2 pun jadik la :D

Cik Bunny said...

Thanks sebab join. Good luck ^_^

Mohd Zakwan said...

thanks you Cik Bunny ^.^