Senarai Blogger Yang Menyertai Segmen "Pengiklanan Percuma selama 2 Minggu di Blog Zakwan"

Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Alhamdulillah ,ada juga yang sudi menyertai SEGMEN PERTAMA yang aku anjurkan . Penyertaannya juga boleh dikatakan amat memberansangkan bagi blogger baru/newbie macam aku . Berikut merupakan senarai blogger yang telah memenuhi syarat-syarat untuk menyertai segmen Pengiklanan Percuma Di Blog Zakwan Selama 2 Minggu :


Bagi sesiapa yang masih lagi baru di blog ini ataupun yang baru je mengetahui tentang segmen pengiklanan percuma ini, korang boleh klik SINI samada untuk join ataupun tengok2 sahaja .
Aku galakkan korang untuk join, tak susah pun syarat-syaratnya malah hadiahnya pun sangat lumayan !! :D
Tarikh Tutup Segmen ini ialah pada :

11 OGOS 2011

Tarikh di atas sangat special buat aku kerana ia merupakan tarikh lahir aku(nak jugak bagitahu,hehe).
Jadi marilah join sebelum terlambat !! Klik SINI untuk JOIN :D
Sekian .. Peace (Y)

p/s : untuk pengetahuan anda semua , setakat ini (4 Ogos 2011) , blog Mohd Zakwan telah mendapat ranking ke 776,433 dalam Alexa Rank (Global Rank) . Kalau di Malaysia pula, blog Mohd Zakwan berada di ranking ke 9312 . Traffic blog ini juga setiap hari akan berada dalam lingkungan 70-1++ UV . Jadi , jika blog korang terpilih untuk pengiklanan percuma di blog Zakwan, insyaAllah sedikit sebanyak dapat membantu menambahkan trafik di blog korang juga . Harap Maklum :)
Buktinya, sila lihat gambar atau korang boleh check sendiri di alexa.com :

16 comments:

ChocoBun said...

Oh. nak jugak promote birthday. bukan tyme exam ke tyme tuu?

Budaxx Talang..! said...

happy birthday..awal sgt kn?hehe..tkot lupe nk wish 11 Aug nanti..

Budaxx Talang..! said...

a.Zakwan, tnye ek..
cmner a.Zakwan buat kat ats 2..mksud Aiko yg kat search 2..*tweet this, fb..ajar please..

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Mohd Zakwan said...

Budaxx Talang : butang FB, twitter semua yang di bawah kotak search tu eh ? emm . sorry , benda tu memang dah ada kat template yang Zakwan guna (sedia adaa ). tapi cuba lah search google, mana tahu ada tutorial nak letaknya :)

Budaxx Talang..! said...

owh..oke..=)

CariNur said...

saya baru 2 minggu buat blog saya bro. salam kenal yeee. nnt selalu la kita tegur menegur ;)

Mohd Zakwan said...

Salam perkenalan jugak :)
Blogger baru ek ? ouh.masuk la segmen yang Zakwan buat , insyaAllah dapat sikit tolong naikkan trafik blog kamu..hehe
Selamat Datang ke dunia Blog :D

alif ismail said...

salam zakwan..

ape kabar??? lama tak jumpe..hihi

ye alif akan buatkan satu untuk zakwan nanti ye... tolong ingatkan alif nanti...

sergeant keroro said...

esok ke ni??

happy forward birthday XD

Mohd Zakwan said...

Alif : wassalam .. khabar baik je .hehe okay nanti Zakwan igtkan Alif .thanks :D

Mohd Zakwan said...

Sergeant Keroro : esok? apa yang esok nya ? hahahha . thanks ! :D

alif ismail said...

singgah jap...ye, jangan risau alif akan buatkan yg paling special untuk zakwan nanti...

alif ismail said...

singgah jap...ye, jangan risau alif akan buatkan yg paling special untuk zakwan nanti...

L said...

anda pemaarah ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html#comments

Mohd Zakwan said...

Alif : hehe thanks :D

L : pemarah ? tiba2 je .hehe