BEN CARI BLOG BARU LAH



Assalamualaikum semua :)

Nampak banner di atas ? Kalau tak nampak,pendek umur ,hehe gurau.

Zakwan nak join segmen yang Abg Ben Ashaari buat..

Kat bawah ni merupakan 5 blog baru yang zakwan suka :
1. http://hariskaito.blogspot.com
2. http://duniasoldier.blogspot.com
3. http://musicloveanisa.blogspot.com
4. http://jiwalaraworld.blogspot.com
5. http://www.adamxis.com



Sekarang pulak, 5 blog lama yang zakwan suka dan juga menjadi sumber inspirasi zakwan untk buat blog :
1. http://izamirridzwan.com
2. http://budakbotak.com
3. http://kupukupukecik.blogspot.com
4. http://benashaari.com
5. http://www.pendekarberkuda.org

Cop ! Sapa yang nak join segmen ni ,boleh la pergi ke
http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-saya-baru-buka-blog.html

Dan dan ,tolong abg ben ashaari memenangi pilihan raya digi wow awards ye .hehe ,vote abg ben di sini
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411091630655

Sekian :)

12 comments:

Haris Kaito said...

wahhh~ blogku tersenarai nie...tq yer... :)

BEN CARI BLOG BARU LAH

Mohd Zakwan said...

Hehe ,aku memang suka tgk blog haris pun. Sbb bersih dan tak semak .hehe
Tq haris pasal haris pun letak blog zakwan :)

Jiwa Lara said...

aik??blog aku yang ntah pa pe 2 pun t'senarai..thnx tau..:)

Alya EsprĂ©zzo ✿ said...

cakk cakk..hehe singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

encHIx laNDax said...

Hey2..landax dah terjah dah blog-blog kat atas tu~jhuhu

anyway.keep on blogging =)
www.dunialandax.com

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Pesan nenek

Ohh Dayg said...

hye hye. salam kenal. dtg dri blog abg bengg. :)

feel free to visit and follow, http://daygcakapcakap.blogspot.com

aynadys said...

singgah dari blog BA :)

Mohd Zakwan said...

Thank you kepada semua yang sudi singgah dan follow blog zakwan. Sangat2 menghargainya :)
Kepada yg dh follow tu ,zakwan dh follow blk k.kalau blm lg ,bgthu zakwan

Pemuda Haparan said...

singgh sini dr blog abg ben,,sy blogger bru jugak...huu..ziarah la ea..ngee~~

http://zonesaye.blogspot.com/

cpahniza said...

weeeeeee~ singgah dr blog BA n join sini ^^

Mohd Zakwan said...

thank you :)) Dah visit balik dah smua InsyaAllah :)