hide online In Facebook

Assalamualaikum

Yeahh, tutorial kembali lagi !!
hehe , hari ni aku akan ajar macam mana nak buat hanya sesetengah orang sahaja yang boleh nampak kita online kat FACEBOOK .
Mula-mula skali LOGIN dulu FB korang..hehe

Step2 yang berikutnya , sila tengok gambar, lagi senang nak terangkan melalui gambar
Kalau tak clear, sila click gambar untuk besarkan nya :D








Mintak maaf sekiranya gambar tu kabut sikit(memang kabut pun)
apa-apa soalan, comment dan aku akan cuba sedaya upaya untuk jawab,
sekianlah :)

2 comments:

Budak Botak said...

he3, bagus2... bleh sembunyi...

Mohd Zakwan said...

Hehe.. sembunyi lah..