GA Header & Template Blogspot!


Assalamualaikum.Zakwan nak masuk GA yang dianjurkan oleh Alieff.

Header/template impian aku?

Erm,aku ni boleh dikatakan minat cite Phineas and Ferb kat Disney Channel tu.
Character yang aku minat dalam cite tu adalah pery the platypus :DD

itu dia ^^^haha.

Sebab Zakwan harus dipilih menjadi pemenang GA ini?

Sebab Zakwan tak pernah merasa ada header sendiri, template sendiri, Jadi nak juga merasa .hehe.lagipun, tengoklah blog zakwan sekarang ni, takde la lawa mana sangat . Lagi satu, supaya ramai orang tertarik nak datang ke blog Zakwan lagi dan lagi.

Harap2 Alieff memilih Zakwan sebagai salah seorang pemenang GA ni.hehe :)

Zakwan tag blogger-blogger ni:
Izmel Azim
Haris Fadhilah
Jiwa Lara


Sesiapa yang berminat nak join.leh klik SINI

Sekian

6 comments:

Haris Kaito said...

Haris tag zakwan~
zakwan tag Haris lak...
=.='

Mohd Zakwan said...

eh eh takboleh ke?
haha
tak tahu pulak
hahaha XD

Alieff said...

Thanks sangat2 sebab sudi join!
Suke konsep yg kamu nak.
Semua maklumat ttg GA akan alieff update kat blog. jemput singgah sana slalu yer. :)

Gud Luck! :)

Mohd Zakwan said...

Ok ,zakwan akn singgah selalu ! Hehe ..harap2 zakwan menang..

Alieff said...

Salam, tuan rumah.
Sila ke blog alieff untuk preview header blog kamu A.S.A.P. ;)

Sebarang perubahan, boleh emel kat alieff.

http://alieff.com/header-untuk-para-pemenang-ga-alieff-com/

Mohd Zakwan said...

tapi blog Zakwan punya header blom siap lagi pun ? hehe :)