BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

klik SINI untuk Join !!


Assalamualaikum, salam sejahtera :)

Nak dekat 6 Bulan aku berblogging . Itu masih dikira blogger baru kan ? hehe
Aku rasa blog aku layak untuk diFollow dan diBaca selalu sebabnya..
Aku selalu berkongsi trick2, tips2 dan info terkini yang menarik khasnya trick2 mengenai komputer dan internet . Kalau korang baca entri2 tersebut , insyaAllah sedikit sebanyak dapat menolong meningkatkan pengetahuan korang tentang PC dan Internet .
Selain itu, aku juga selalu berkongsi cerita2 menarik dan juga apa yang aku rasa bermanfaat untuk orang baca (kalau tak bermanfaat bagi korang , sorry lah ye ) .
Jom follow blog ni !! Dan stay update for my latest blog post ! hehe :)

Sekian.. Peace (Y)

13 comments:

DoodleLicious said...

Hai hai haii

salam perkenalan

belog dudel sy masih suam2 kuku lagi ^_^

Shikin said...

hai!
terjah dr segmen BA
sambil singgah, sambil follow ( ^^)/

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BA
dah follow belog awak dah
kalo sudi folloow la belog saya plak

Abby Salvatore said...

Salam perkenalan dr by....

dtg dr segmen BA..

sudi2kan menjenguk ke blog abby ok...:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/klik-banner-untuk-join-ok-tadi-bw-kat.html

da follow kamu juga...:)

maszull said...

slm perkenalan...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

me@monolog said...

salam kenal dari http://monolog25.blogspot.com/

Marina said...

marina, blogger baru datang bacer sini...salam perkenalan... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

GaRy™ said...

datang dari blog abg ben... gary follow cne yer~..

GeGirL g u m o k said...

slm .. sy pn blogger baru .. follow boleh ? mintak tunjuk ajar utk wat belog yg menarik :)

http://mokomikiemushi.blogspot.com/

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Zul Fattah said...

terjah sini jugak.. salam kenal.. nice blog..
done follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/