GA Hosting+Free Domain By Bro Framestone


Assalamualaikum, salam sejahtera semua :)

Alamak , hari ni dah 28 Julai 2011 !! Hari ni merupakan tarikh akhir GA ini berlangsung .
Siapa yang tak nak benda free kan , hehe
Hosting dan free domain ni bernilai RM100 tau ! Jangan main2, mahal juga tu .

Jom like Page Bro Framestone ni banyak2 .hehe
Dan jangan lupa add Bro Framestone di Facebook juga .
Nama domain yang aku hendak dan idam-idamkan ialah ...

Ringkas dan mudah untuk diingati .hehe :)

Jom lah join ramai-ramai sebelum contest ini ditutup hari ni (28 Julai).
KLIK SINI untuk Join ..
Pemenang dipilih secara rawak melalui random.org <-- Tak sure Website ni
Jadi harap-harap Zakwan menjadi blogger yang bertuah untuk memenangi GA ini .
Kalau tak menang , Bro Framestone buatlah lagi GA sampai aku ada menang..hihihi
WISH ME LUCK :D

Sekian.. Peace (Y)
p/s: Entri ini ditaip pada 28 Julai 2011 dan di-publish tepat pada pukul 10.55PM :)

4 comments:

Haris Kaito said...

semoga berjaya... :D

Bro Framestone said...

Bro baru je update list peserta...

Cer tengok. if bro ade tersalah ape2... no kedudukan adalah no cabutan...

Cabutan akan di buat petang ini atau malam. Keputusan akan terus di update.

Bagi yang menang, cepat2 roger bro di facebook. Lewat 24jam. Bro akan cabut bagi pada orang lain pula

list boleh usha di http://www.broframestone.com/2011/07/senarai-mereka-yang-menanti-cabutan-bertuah-hosting-free-domain-bernilai-rm100/

POSH76 said...

blogwalking

Mohd Zakwan said...

Bro : okay .. dah tengok .. Zakwan number 12 ..hehe :)