Malaysia Book of Recods:1Murid 1Sukan 1Malaysia

Assalamualaikum , salam sejahtera semua :)

Aku ni masih pelajar lagi , umur baru je 16 tahun . Tarikh Lahir 11 Ogos 1995 <-- perlu ke ni ?haha
Esok 2 Julan 2011 bersamaan hari Sabtu , ada satu event yang penting akan berlaku di kalangan pelajar-pelajar sekolah di MALAYSIA . "1Murid 1Sukan 1Malaysia " Esok semua pelajar kena berlari ala-ala marathon sepanjang 1.5 km = 1500m . Tak da la jauh mana ..

Ni semua angkara Perdana Menteri ke 6 kita ke arah memecahkan Malaysia book of records iaitu peserta larian paling teramai di Malaysia.
Terima Kasih Dato' Seri Najib Tun Razak !!

=.=" entri penuh kebingungan

2 comments:

dzafira said...

Kecik lagi.. Taraf adik je la ni eh.. Adik akak pun nama Zakwan jugak.. Amirul Zakwan. Form 1. Esok pun dia ada larian tu jugak..

Mohd Zakwan said...

Dzfira : hehe .. esok pun dia lari juga ? kim salam dia ye.. cakap ada blogger "femes" kim salam , nama pun Zakwan juga..hahaha