10 Laman Web disekat SKMM Malaysia

Assalamualaikum , salam sejahtera :)

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) akan membuat sekatan ke atas beberapa buah laman web atas sebab memuat turun video@filem secara tidak sah .

Kat bawah ni merupakan senarai laman web yang disekat :

11. http://smileasuwant.blogspot.com (oi , blog aku !! haha)

Kat bawah ni merupakan BUKTI surat permintaan sekatan laman2 web yang aku senaraikan tadi (kecuali blog aku ,hehe)





Aku try lah bukak laman2 web tersebut , boleh je pergi lagi? APE KES ?
Aku rasa laman2 web terbabit masih dalam pemprosesan untuk disekat kot .
Apa-apa pun , kita masih boleh lagi pergi ke laman web terbabit walaupun disekat.
Nak tahu macam mana ? Cari di google menggunakan keyword ini -- Proxy

Sekian.. Peace (Y)

2 comments:

Budak Botak said...

Peace, he3...

Mohd Zakwan said...

ape yang peace nye ? hehe