Blogger Perempuan lebih cepat naik dari Blogger Lelaki?

Assalamualaikum ,salam sejahtera :)

Sebelum tu ,nak mintak tolong korang semua klik Iklan di sidebar kanan blog ini .Tak dapat klik semua, klik 3-4 iklan pun jadi lah .hehe
Thank you :D

Melalui pemerhatian aku la ,kenapa ye blogger perempuan cepat naik berbanding blogger lelaki ?
Takkanlah kerana paras rupa ?

Aku rasa paras muka ada lah juga memainkan peranan SEDIKIT . Tapi ,apa yang penting ialah usaha seseorang itu .
Aku tengok ,kebanyakannya blogger perempuan lah yang Rajin meninggalkan jejak di shoutbox dan entri di blog orang lain. Blogger lelaki adalah juga tapi bilangan adalah sedikit .

Mungkin juga blogger perempuan cepat naik sebab Majoriti blogger di Malaysia adalah perempuan . Aku perhatikan, yang ramai follow blog aku juga adalah perempuan .
Jadi, perempuan dengan perempuan memang senang nak bermesra ,tapi kalau lelaki dengan perempuan ? Agak susah sedikit sebab berlainan jantina ,jadi berlainan lah pemikiran. Tapi kalau seseorang lelaki itu memang senang nak mesra dengan perempuan ,maka tidak menjadi masalah.

Itu semua hanyalah pendapat aku semata-mata .
Tapi betul lah kan pendapat aku ? Hehe

Sekian..peace (Y)

10 comments:

Luq At Your Words™ said...

agakla. purata yg follow pn prempuan. laki seciput je yg follow. pdhal ramai je laki yg ada blog

Budak Botak said...

Ha3, fakta perempuan 37:1 lelaki. Ehhh mcm cerita pulak...

PeRmAtA bIrU said...

huhu... blog laki la senang nak naik.. sebab selalunya blog laki ada citer tentang tutorial n fakta2 yg kreatif... :)

Bui Idzra Ryn said...

blogger perempuan kan lebih peramah..hihi

Mohd Zakwan said...

LuqAtYurWords : maybe majoriti perempuan je kot yang rajin dengan blog .lelaki ada, tapi sikit (aku tergolong,hehe)

Mohd Zakwan said...

BudakBotak : betul ke fakta tu ?haha

Mohd Zakwan said...

Permata biru : Blog perempuan pun banyak juga yang bagi tutorial menarik terutamanya mengenai blog .hehe

Mohd Zakwan said...

Bui : betul tu.. lelaki ? hehe

alif ismail said...

ye ke???? blog saye xde org follow pun...huhu..

Mohd Zakwan said...

Alif : Alif tak promote blog , macam mana orang nak tahu Alif ada blog ? rajin-rajin blogwalking and comment kat blog orang ye .hehe :)