Tahniah Budak Botak !!

Assalamualaikum , salam sejahtera :)

Short entry sahaja ..bersempena dengan followers blog budakbotak.com yang sudah mencecah 2000 !!

itula buktinya ..hehe

Kenal tak siapa budakbotak.com ?
Nama sebenarnya sampai sekarang aku tak tahu .haha
Kat blog , nama nya Budak Botak . Kat facebook pula , sniperz elite .
Aku pernah tanya dia , kenapa letak nama sniperz elite , main counter strike ke ? Rupa-rupanya berkenaan dengan game ni :

Suka juga Budak Botak ni main game..hehe

Yang bestnya mengenai blog budakbotak.com , macam-macam informasi ada .
Benda-benda pelik , menarik , semua dia kongsi untuk tatapan semua .
Tula aku tertarik baca blog dia sejak dari dulu lagi .

Sekali lagi , tahniah nya Budak Botak !
Teruskan berkongsi fakta-fakta menarik ..hehe

p/s : jom terjah blog budakbotak, gerenti tak rugi :)

4 comments:

blackroses said...

2002..banyak..saya followers sana juga

Mohd Zakwan said...

blackroses : banyak kan ..beriban tu .. Zakwan baru je 2++ ..hehe :)

Budak Botak said...

Xpa slow2 la Zakwan, Budak Botak pon sikit2 ja naik tue. kalo naik banyak pon sebab rajin mengfollow orang lain, he3...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)

Mohd Zakwan said...

Okay ,hehe :)