Jom Tengok Gambar2 Menarik Ni

Assalamualaikum , salam sejahtera semua :)

Jom tengok gelagat baby-baby comel kat bawah ni ..hehe


waktu aku kecik-kecik dulu , haha



wahh mata biru , comel :D



what the ??!! haha



Apa yang buat baby ni terbeliak mata eh ? hehe



cirit-birit ke ? hahaha


GAMBAR KAT BAWAH NI MERUPAKAN FAVOURITE PICTURE AKU :

LOL, baru bangun tido ke ? ha3 xD


Sebenarnya tujuan aku buat post ni bukan lah untuk tunjuk gambar-gambar kat atas tu sahaja , cuba korang klik gambar-gambar tersebut . APA JADI NYE ? hehe :D

Sekian .. Peace (Y)

5 comments:

athira tinted said...

haha...really lawak...
x snonoh gak baby2 nieh..:P

Mohd Zakwan said...

gambar yang mana tak senonoh tu ? haha :P

nurul_atiqah said...

haha. bulat nye baby yg first tuh. tp baby pakai contact lens tu yg tak leh blah. hehe

Mohd Zakwan said...

Nurul : baby tu pakai contact lens eh ? ingatkan natural ... yelah kan ramai orang putih bermata biru .hehe :)

Anne Nurain said...

comel.. lucu pun ada.. hehe..
cmana nak buat pic tu jadi cam tu ekk??