Review Photography Blog -Danish's Blather

Assalamualaikum, salam sejahtera :)

Dia sama kelas dengan aku ..
Dia rajin buat homework (iye ke?haha) ..
Dia ni gila dengan photography dan menjadikannya sebagai hobi ,bukannya karier..
Dia merupakan follower Pertama blog aku ..
Dia juga merupakan pembaca setia blog aku ..
Dia bernama Danish ..
Dia pun ada blog juga ..

Jom terjah blog Danish !!
http://danishfairoz.blogspot.com

Blog dia sangat-sangat simple..dia tak pikirkan pasal design blog dia , asalkan gambar2 dia post semuanya lawa-lawa. Dia tangkap sendiri tu ..hehe



antara gambar yang ada di blog Danish..


Thanks Danish jadi follower pertama dan pembaca setia blog aku.hoho

Sekian..Peace(Y)
P/s : Selamat Menyambut Hari Israk Mikraj kepada seluruh umat Islam di dunia, hayatilah hari ini dengan melakukan ibadah kepada Allah SWT :)

9 comments:

alif ismail said...

hohoho... baguslah ingat kat kengkawan...

Dakjaat™ said...

HAMAGAD! Cantiknya dia edit waterr flow camtu... nice2... :D

From;

DH - Blogger's Malaysia

Fatin Najwa said...

Gambar2 tu semua die ambik ke? mcm tk caye je?

Danish Fairoz said...

Betul aaaaa

slumberdek said...

sedak jugok kalu wak loghat klate deh. ko guano

Mohd Zakwan said...

Alif : orang yang berjasa kepada kita , kita kenalah ingat .hehe

Mohd Zakwan said...

Dakjaat : dia pandai ambek gambar . hebat kan :0

Mohd Zakwan said...

Fatin: betul lah , dia amek sendiri . jealous ke ? hehe

Mohd Zakwan said...

Slumberdek : tak paham la apa hang cakap ..hoho