Kenapa Tak Boleh Upload Gambar Ni ?

Assalamualaikum , salam sejahtera ..

Cuba korang semua try pergi create 'new post' sekarang kat blogger.com , apesal eh tak boleh Upload Gambar ? Aku dah tekan dah logo untuk upload image tu , tapi no reaction ("o)

Susah la nak buat entri baru macam ni ..
Kalau entri tanpa gambar boleh dikira bosan , yelah , siapa yang tak bosan baca 'perkataan' je , mesti nak tengok-tengok gambar sikit kan ..

Daripada : pengguna blogger yang prihatin xP

7 comments:

Fatin Najwa said...

Eh aku boleh je lah. Internet problem tuuu

Mohd Zakwan said...

aiseh men . tak syok la camni :(

syrupmasin said...

ermm.aku punye bole je..internet kot problem..

Budak Botak said...

Kalo x boleh cuba upload dalam mode "edit HTML" pulak...

Mohd Zakwan said...

syrupmasin : dah disconnect n then connect balik internet . same je :(

Mohd Zakwan said...

Budak Botak : Dah try dah . tak boleh juga :(

FarHANa aZwA said...

sye pun xleh gak..sedih..