Mike Tompskins: Menyanyi Sambil Membuat Bunyi Alat Muzik

Assalamualaikum , salam sejahtera :)

Entri kali ni , aku nak kongsi video-video yang menarik dan semestinya membuat korang kagum. Tak caya ? Tengok ni ...
Awesome kan ?

Mamat ni bernama Mike Tompskin.
Sedikit biodata mengenai Mike : Lahir di Edmonton, Alberta, Canada pada 31 Julai 1987
Dia ni antara kalangan Youtubers yang famous. Sebab apa dia famous ?
Dia buat bunyi alat muzik DAN juga menyanyi . Cuba perhatikan setiap video yang dia buat , permulaan video akan tertulis "Sound Only made by my Mouth and Voice" . Bukan tipu okay , cuma dia rakam muzik dahulu lepas tu baru nyanyi .

Jom layan video Mike Tompskins yang lain :

Fireworks (Lagu yang dipopularkan oleh Katy Perry)


Dynamite (Taoi Cruz punya lagu)

Aku tahu pasal Mike ni pun melalui blog Izmel Azim .Thanks Bro :D
Kalau video-video kat atas tak cukup lagi , jom pergi ke channel Mike Tompskins di Youtube .
Sekian .. Peace (Y)

9 comments:

Izmel Azim said...

act , dia nmpak hot time buat capela video Katy Perry - firework tu . ohoho , naseb baik lah dia laki (:

Mohd Zakwan said...

Mel , jangan jadi gay ..
lol

misscha said...

zakwan, hi there....ok ni link safwan....x reti la cane nk link kat gambar...

http://masahmadsafwan.com/2011/06/mas-ahmad-safwan-ajak-masuk-bloglist/

Mohd Zakwan said...

misscha :Zakwan pun tak reti .hoho .. btw , thanks :)

LanNon said...

cool !
mcm . . .
BEATBOX !

Mohd Zakwan said...

LanNon : cool kan.. Memang beatbox pun, cuma plus singing ..awesome kan :D hehe

ahowk orang islam said...

menarik, haha

sarah mohamad said...

Owhhh dia ni la mike yang femes dekat ytube tu eh? NOw dah tahuuu! HEHEHE

Mohd Zakwan said...

Sarah Mohamad : ya..die lah Mike yang famous tu ..hehe
layan la semua video die..