Jom Join Giveaway! Syaratnya mudah je!

Assalamualaikum, salam sejahtera :)

Jom join Giveaway yang diadakan oleh kawan aku iaitu pemilih blog http://notobuku.blogspot.com .
Giveaway ni bukan dia sorang yang anjurkan , dia dengan Kakak dia sama-sama buat GA ini .
Hadiah dia stylo juga (semua ni handmade bai !!hehe) :

Hadia utama ----> 2pcs Pouch(2 pemenang)


Hadiah tempat kedua ----> 1pcs butterfly clip & 1pcs pinky purse


Hadiah tempat ketiga ----> 1pcs guitar keychain & 1pcs pinky purse


Tempat keempat ----> 1pcs lollipop hp charm & 1pcs pinky purse


Selesai dengan hadiah , mari kita lihat syarat-syarat giveaway ini :
1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri anda serta link blog kami. Kreatif tu tk kisah lah nak buat ape2 pasal gmbr, or just tulis entry yang best2
5. Tinggalkan link untuk entri anda pada kotak comment pada entri ini.
6. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Bagitau diorang eh. Kalau tak bgtau, haa
Allah tau. teeet. Sharing is caring. =)
===Copy Paste Dari blog Penganjur, haha===


Lupa pulak pasal banner untuk Giveaway ni , hehe , itu diaaa :


jangan lupa letak banner ni kat entri !

**PENTING : Tarikh tutup Giveaway ini ialah pada 24 August 2011 dan pemenang dipilih berdasarkan kreativiti entri yang anda cipta bersempena giveaway ini**

Jelas ? Kalau masih tak jelas , baca SINI ..
Jadi , marilah join ramai-ramai ! Lagi ramai lagi bagus, mungkin penganjur nak up-kan hadiah kalau ramai yang Join ? kehkehkeh ^.^

Sekian.. Peace (Y)

8 comments:

Fatin Najwa said...

HAHAHA thanks weh! LIKE LIKE LIKE :)

Mohd Zakwan said...

sama-sama .hehe ^^

alif ismail said...

Bole try nih...hihi

Mohd Zakwan said...

Alif :try jangan tak try , hehe

alif ismail said...

"ACD & FN" tu aPe????

Mohd Zakwan said...

ACD= Art Craft Design
FN= Fatin Najwa

Kedua-dua tu merupakan penganjur GA ini .hehe :)

art said...

Weee~~
Thanks.Jom la joinnnn!
Idea baguih jugak nak up kan adiah tuh.Kalau ade blogger lelaki yang tertarik menarik entri nye bole juak bagi adiah yang seswaii kannnn.
No hal lah! =)

Mohd Zakwan said...

Art : sama-sama ..hehe ..tula pasal , kalau ada lelaki Join , bagi la hadiah yang stylo2 .hehe