Kertas Biology aku FAIL !

Assalamualaikum , salam sejahtera :)

Overall, markah exam Pertengahan Tahun aku adalah MENURUN .
Aku memang jangkakan yang ini akan berlaku , sebab aku malas belajar . Peperiksaan Bulan Mac yang lepas boleh la aku score sebab agak senang dan aku rajin SIKIT belajar .hehe

Dalam seumur hidup aku ambil exam , aku rasa inilah pertama kalinya aku GAGAL dengan Cemerlang dalam peperiksaan yang aku duduki ! Ayat macam bangga je kan , ha3
Subjek yang aku gagal ialah Bio ... Loji...
*Biology

Aku tak salahkan cikgu yang mengajar aku , semuanya SALAH AKU sebab aku yang malas . Harap ini menjadi teladan buat semua supaya rajin-rajinla membuat ulangkaji ..
Markah Biology aku tu kalau tambah lagi SATU je markah boleh LULUS, tapi aku malas nak mintak kat cikgu . Biarlah , supaya memberi peringatan kat aku jangan asyik berblogging je supaya jangan buat lagi .

PEACE (Y)

p/s : time aku dapat kertas exam, perasaan aku waktu tu tak sedih ataupun gembira , aku tak tahu kenapa .hehe

2 comments:

Budak Botak said...

Bdk botak x amik Bio dulu, sebab aliran kejuruteraan he3. Apa2 pon harap x gagal dah lepas nie...

Mohd Zakwan said...

Budak Botak , doa-doakan lah ye supaya tak gagal lagi .hehe :)