Notepad Trick: Kenakan Kawan Anda

Assalamualaikum , salam sejahtera :)

Dulu aku pernah buat post mengenai notepad trick juga . Tapi , time tu tak banyak sambutan sebab blog ni masih baru lagi . Jadi , aku nak mempopularkan entri yang lama tu , hehe
Jom baca entri ni ----> Cool Notepad Trick

Kali ni ,aku nak ajar korang macam mana nak kenakan kawan dengan hanya menggunakan Notepad sahaja .Effect trick ni ialah , apabila diorang buka file notepad yang korang create ni, nanti akan ter-popup banyak kali (sehingga 100 kali) application Notepad di pc/laptop diorang . Memang jahat kan , haha

AMARAN KERAS: Trick ni sekadar untuk suka-suka je, jangan disalah gunakan . Apa-apa kesan yang berlaku , jangan salahkan aku dan kalau nak buat trick ni , biarlah dekat kenalan-kenalan yang dah lama kita kenal ataupun rapat, supaya nanti tak timbul perasaan benci-membenci .keh3

Ikut step-step berikut :
1. Open Notepad di pc/laptop .

Klik untuk besarkan gambar

2. Taip code seperti yang di bawah ni :

@ECHO off
:top
START %SystemRoot%\system32\notepad.exe
GOTO top

3. Lepas tu , save file notepad tadi dengan nama prank.BAT

Selesai . Mudah je :D
Korang boleh attach dan send file yang korang create tadi kepada email kawan-kawan yang korang nak kenakan ,
Jangan korang buka file ni sudah la , nanti diri sendiri yang terkena . haha

Sekian .. Peace (Y)

p/s : Mintak tolong klik iklan-iklan ni ye . Thank You :D

3 comments:

Danish Fairoz said...

Terbaik.


EswaranThee Illai Pugai Illai Oru Vezhvi Saigiraai Vizhiyile
Nool Illai Thari Illai Oru Kaadhal Negiraai Manadhile
Poovillai Madalillai Pudhu Thenai Pegiraai Uyirile
Ennai Unnidam Izhukire Irundhum Illaiyaai Irukkire
Munnum Pinnum Chinnam Vaipe Chinna Chinnadaai

sha my heart said...

haha~ tapi tak kan buat kat kawan. kesian. lain kali boleh la. haha~ mesti cuak org tu. =P

Mohd Zakwan said...

Sha My heart: tak nak buat kat kawan, buat kat musuh..hahaha