Trick:Yahoo Messenger Invisible Detector


Assalamualaikum , salam sejahtera semua :)

Korang ada Yahoo Messenger tak ? Selalu online ?
Tapi tak guna juga kalau selalu online , tapi kawan-kawan kita tak online.
Kadang-kadang ada kawan kita tu online , tapi diorang "invisible" .

Jangan risau , laman web kat bawah ni boleh visible/nampakkan orang yang "online tapi invisible" tu , jadi korang boleh chat dengan diorang :

atau
atau
atau

Lepas dah download aplikasi tersebut , masukkan Yahoo ID dan tekan Enter.
Selesai !
No more invisible , hehe

Sekian.. Peace (Y)

4 comments:

Budak Botak said...

Ha3, xleh sembunyi2 dah la ye...

Mohd Zakwan said...

kalau nak sembunyi2 , logout je terus .tak yah online YM..haha :D

CikNyz said...

ada YM tp jrg on9 pun..huhuhu
ohya..rajin2 jenguk er blog sy..sy dah update..n follow jugak

http://syazny7.blogspot.com/2011/06/rakan-blog-yang-ajak-tukar-link.html

Mohd Zakwan said...

CikNyz : Skype selalu tak online ? huhu
okay ,InsyaAllah nanti aku singgah :)