Tahniah Abang Ben !!

Assalamualaikum , salam sejahtera :)

wow !!! hebat gila..hehe

Akhirnya dah mencecah juga 150000 followers blog aku !! Thanks semua kerana selalu singgah dan follow blog Zakwan . Aku amat-amat menghargai jasa kalian semua :)

LOL, jangan harap la . Bukan aku lah .hahaha
Entri ni khas buat Abang Ben , blogger Famous yang selalu buat segmen dan suka tengok cite Nora Elena tu .hehe .Beliau(cehh , BELIAU) selalu juga tolong blogger-blogger baru untuk naik(termasuk blog aku) .
Terima kasih , tengok , dia tolong orang , Allah SWT balas balik kat Abang Ben . Follower, trafik malah pendapatan tiap hari meningkat ! Tahniah Abang Ben :)

p/s : agaknya berapa lama aku boleh jadi macam Abang Ben ye ? he3

Sekian..peace (Y)

12 comments:

BEN ASHAARI said...

terima kasih zakwan ... semoga Allah berkati usaha anda dalam apa jua bidang yang zakwan ceburi ..InsyaAllah ..

: husna : said...

uih..ribu raban tuuuu

Haris Kaito said...

perghh...terbaik laaa...ehh, abg ben komen entry ko zakwan!!wow! :o

Haris Kaito said...
This comment has been removed by the author.
Alya Esprézzo said...

hahahhahaha..bestnyaaaaaaaaaaaaaaa abg ben komen kat blog zakwan ! :P

ika said...

huh~ engt blog zakwan nie de followers bnyk tuh~ gler arh...ramai tul! =.=" jelez~

Budak Botak said...

Budak Botak 10 tahun lagi kot camtu, ha3...

Entry terbaru -> Tikus Gergasi Bunuh Kanak-kanak Di Cape Town... (",)

Mohd Zakwan said...

Abang Ben: sentiasalah doakan Zakwan ye.hehe
Thanks comment :D

Mohd Zakwan said...

Husna. .tula pasal ..hebat kan ! Haha..

Mohd Zakwan said...

Haris : biasalah .abang Ben selalu komen blog aku .popular lah katakan.
LOLOLOL
haha

Mohd Zakwan said...

Alya : hehe...

Ika: igt an zakwan eh ? Hahaha. .jauh gila nak smpai tahap tu ! Hehe

Mohd Zakwan said...

Kalau budak botak lagi 10 tahun .zakwan pulak? Nak mencecah 20 tahun ! Hahaha xD