DOA KU BUAT MEREKA



Assalamualaikum. .salam sejahtera :)

Yeah ,abang Ben kita buat segmen lagi ,tapi kali ini special sangat iaitu mengenai kedua ibu-bapa yang kita cintai ..

Abang Ben suruh ceritakan satu kenangan yang anda amat kesali dimana anda pernah membuatkan hati kedua ibu bapa anda tercalar hatinya kerana perbuatan anda itu..

Aku rasa ,perbuatan yang paling aku kesali ialah emm.. Rasanyer masa aku meninggikan suara kat ayah aku ..sebab perkara kecil ,aku TERtinggikan suara kat ayah aku ..Ya Allah .aku tak tahu lah, waktu tu syaitan hasut ke ape, tibe-tibe je aku bengang dengan ayah aku..
Maafkan dikwan ye ayah ! :(


....
.......
Nak join, klik SINI..
Sekian

12 comments:

dwaty said...

dah minta maaf belom???? hehehehe

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 di sini...

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Jiejah Gorjes said...

jgn tunggu raya baru nk minta maaf tau huhuhu

GreenAppleKu.com said...

salam perkenalan dari saya follower no. 170.

Fauzie Jasmani said...

Aminn..smga menjadi anak yg baik..

shopping2u said...

da mintak maaf ngan dia depan2 belom? nway singgah dri blog abg ben dan terus follow :)

Budak Botak said...

Minta maaf cepat2 ye...

Entry terbaru -> Emma Maersk - Kapal Kontena Terbesar Di Dunia... (",)

putERi-kAtEk said...

tunggu raya nak mintak maaf? jangan...nnti dpt duit raya sikit...baik mintak maaf skrg...hahahahaha

''bidadariSIDIA'' said...

Assalam :)

singgah baca dan terus follow,
jom terjah kita punya pulak :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/2011/05/doa-ku-buat-mereka.html

Mohd Zakwan said...

Belum minx maaf lagi ..segan la ..hehe..
Thanks semua kerana singgah n follow, dah follow balik dah :)

Cik Cempaka said...

mintak maaf cepat2 tau supaya tidak sesal bila sudah tidak berkesempatan...

Mohd Zakwan said...

Emmm. InsyaAllah Cik Cempaka :)