Mengidam nak BOTAK . Yeah !!

Assalamualaikum semua :)

Apa khabar ?sihat?
dah makan ke belum ?
Dah solat ?Tengah buat apa tu ?
Banyak lak tanya ,lompang je budak Zakwan ni .haha

AMARAN : entri ni takde kena mengena dengan BudakBotak(kenal kan sape?alaa,blogger femes tu). Haha

adakah ini budak botak?haha



Hari ni di perhimpunan pagi ,sekumpulan pelajar asrama dipanggil naik atas pentas. Mereka semua berambut botak ! Terkejut den. Dah macam sekolah cina pulak. Hehe
Ingat kan cikgu nak marah ke apa ,rupanyer puji sebab kemas .
cewaahh, bangga diorang .hehe

Patutlah aku nampak ramai je botak kat sekolah hari ini .haha
Jadi ,dah tengok ramai yang botak, Zakwan pun terasa la nak botak jugak ! Hahaha ,mengidam la katakan .haha xD

Dah la tadi lepas perhimpunan kena tahan dengan guru disiplin . Selamat la muka aku ni muka budak baik ,jadi dilepaskan. Haha. BAJET JE ZAKWAN NI :P

cool ape jadi botak ni ,tengok aang,hero dalam cite avatar pun botak ! Jangan maen2 ! hehe xD



Tapi ,masih dalam pertimbangan lagi ni .belum pikir masak-masak lagi.

Jadi, adakah Zakwan harus botak ataupun just potong pendek je?
Ape pendapat korang ? Kehkehkeh ,macam lah korang kisahkan Zakwan nak botak atau tak .tapi kalau baik hati ,bagilah pandangan di ruang komen okay :)

lol ! Tengok gambar bawah ni ,rileks la abang oi ! Takkan botak sampai cuak begitu sekali ,haha



Thanks sudi baca

2 comments:

Budak Botak said...

ni Bdk Botak singgah nie. he3....

Entry terbaru -> Wajah2 Facebook Dari 2004 Hingga 2011... (",)

Mohd Zakwan said...

Thanks singgah and follow blog Zakwan :)
Hehehe,
Botak lah Zakwan nanti