Siapa Tahu Hack Yahoo Mail ?

Assalamualaikum , salam 1blogger :)

Aku bukan nak hack email orang lain , cuma nak hack email aku sendiri
Dengar macam pelik kan -.-''
Tapi betul ni, aku lupa password sendiri .
Aku dah try segala jenis password, tak boleh juga.

Email tu dah la penting, aku guna untuk pelbagai benda macam nuffnang, YahooMessenger, Skype, Myspace dan banyak lagi lah :(

Sapa tahu nak buat ape ? aku dah try dah benda bawah ni :




Dah tu , aku lupa pulak ape alternate email aku -.-''



Memang bagus sangat la kan -.-''

Nak mintak tolong ni , sesiapa boleh hack email orang ke , or can do anything to get back my Password. Please let me know :(

2 comments:

cik sakdi said...

wat acc baru jelah... ade ke orang nak mengaku dia pandai hack?kehkeh

Mohd Zakwan said...

ehh tak nak buat acc baru sebab email to macam-macam dah ada kat dalamnye.
Lagipun banyak register laman-laman web guna email tu :(