SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
Jom join bloglist abgterror .mudah je nak join .hanya 100 yang terawal je akan terpilih ! Mai masuk sebelum terlambat..

Soalan-soalannyer:

1. Dimana anda dilahirkan?
Aku dilahirkan di hospital besar Seremban Negeri Sembilan ! Hehe..

2. Dimana anda dibesarkan?
Sama juga .dibesarkan di Seremban, Negeri Sembilan. Lagi detail, kat RASAH JAYA.

Negeri pilihan anda untuk
dimasukkan ke dalam senarai
bloglist abgteror.
Of course la Negeri Sembilan ! Tanah kelahiran ku! Hehe ,semangat patriotik :)

4. Ceritakan sedikit mengapa
anda memilih negeri tersebut.
Tempat aku dilahirkan ,tempat aku membesar ! Bersekolah kat Negeri Sembilan juga !hehe

Siap ! Senang je kan nak join ,jawab ke empat-empat soalan di atas .sape yang nak join leh klik SINI

SEMOGA AKU TERSENARAI DALAM BLOGLIST ABGTERROR .
Sekian ..

6 comments:

cik sakdi said...

kite pernah gi seremban coz balik umah member, tapi kan, seremban tempat shopping dia kureng la. hehe saje nak kasi panas. btw, suke tengok ikan kat taman ape tah dekat dengan balai polis n bomba. :)

Mohd Zakwan said...

Tempat shopping kureng? Memang pun.hahaha..
Awak Duduk mane?
Rasanyer kat lake garden kot yang nampak ikan tu .hehe

PinKy MoMMa said...

ooowh org nogori ekau yo ;)

Mohd Zakwan said...

Iyo.haha..

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

salam org nogori...hehe...singgah dr blog abgteror... :)


jom singgah ngee...
http://cikduyung.blogspot.com/2011/05/segmen-bloglist-abgteror-tanah-tumpah.html