Game Angry Bird Yang Menjadi Fenomena



Assalamualaikum, salam 1blogger :)

Pernah main game angry bird tak? Tak kira lah kat platform mana korang main . Game Angry Bird boleh didapati di platform Window 7/XP, Ipod touch, Android dan lain-lain.

Bagi yang belum tahu ape tu Angry Bird, ia merupakan sebuah game yang simple iaitu korang kena arahkan/aim burung ke sasaran .
Sasarannya adalah babi hutan . Kalau nak menang ,korang kena bunuh babi hutan tu dulu ! Haha

Nampak macam simple dan senang kan? Cuba korang main game ni ,baru la tahu. Mula-mula (level 1) memang lah senang ,semakin besar level ,semakin susah la halangannya ! Boleh naik marah juga la main game ni kalau tak kena sasaran ,haha

Jom tengok screenshot game Angry Bird :

Gambar ni waktu memula buka game angry bird








Berminat nak main game ni? Korang boleh main game Angry Bird secara online tanpa download di SINI tapi dengan syarat kena guna Google Chrome.

Kalau nak download terus ke pc ,boleh search di google .

AMARAN : sekali main ,mesti nak lagi .haha

Enjoy ! (Y)

4 comments:

EYFAalias said...

ahahaahhaha. betul betul. eyfa pn dah addicted dah main game ni.

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/kekasih-terbiar-angkara-angry-birds.html

gadis bunga said...

tak penah mainnnnnn . baru 1st time dengar . HOHO

Mohd Zakwan said...

Eyfa pun sama? Hahaha , game ni simple tapi tak thu la kenapa ramai orang addicted an..

Mohd Zakwan said...

Gadis bunga : tak pernah dengar ?
Try la , gerenti best. Hehe