Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak... (",)

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

MARI SEMUA KITA JOIN TOPUP GIVEAWAY YANG DIANJURKAN OLEH budakbotak !
Lumayan hadiah nyer, topup rm10 x 3 orang

Korang kenal tak budak botak ni siapa ? Tak kan tak kenal kot..
Dia boleh dikatakan famous juga ! Blog dia dah beriban followers ! Unique Visitors blog budak botak tak boleh nak cakap la, beriban jugak !!huhu

Blog budakbotak ni isi kandungannya berkenaan dengan isu semasa, Fakta-fakta menarik , semua yang hot-hot dia post xD
Tidak lupa, blog dia juga ada menyediakan tips-tips yang menarik . Kalau nak tahu lebih lanjut, pergi terjah baru tahu!! :)

Antara POPULAR POST :
1. Cara nak lajukan broadband bagi yang dah habis limit
2. Artis MALAYSIA tiru K-pop ?
dan banyak lagi !!

Zakwan tag kedua-dua orang blogger ni :
1. Haris Fadhilah
2. Izmel Azim

Sesiapa yang nak join Giveaway ini amat-amatlah dialukan !!
Boleh KLIK SINI kalau nak Join :)

Jadi dengan rasminya , aku men-join kan diri dalam Giveaway yang dianjurkan oleh budak botak :)
Sekian

4 comments:

ain dzaya said...

dah juin!!!
jgn jelez taw!!
hehe

Mohd Zakwan said...

Buat pe nak jeles .haha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best zakwan ;)
fuh fuh kasi menang..

Mohd Zakwan said...

thanks :)
Pinky momma dah join belum ? Hehe