IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia (cewahh,formal bagai)

Seperti yang kita sedia maklum ,Izyan Masri telah menganjurkan sebuah giveaway ataupun dalam bahasa Melayu nya, "bagi terus" lol xD

Dah dah ,rasa pelik gila menulis dalam format SPM ni -.-" tapi Izyan bagi tulis macam ni .haha

Sesiapa yang berminat nak join giveaway by Izyan Masri ,bleh kelik-kelik dekat Banner di awal entri tuhh ! Kalau malas sangat nak scroll ke atas ,boleh kelik-kelik di
SINI OKAY .

Aku yakin dan percaya anda semua mesti berminat nak join GA ni ,sebab apa ? Nah ambik !! Hadiah utama berupa nilai wang ringgit Malaysia (takkanlah Rupiah pulak,hehe) berjumlah RM100000 !
Potong tiga '0' kat atas tu ye,hehe ,RM100 :p
Tapi ,bagi pelajar macam aku ni ,omang ai ,banyak tu ! Boleh buat duit untuk beli buku rujukan (cehh ,bajet jee nak beli buku,haha) .
Hadiah utama ni Izyan sendiri yang pilih pemenangnya ,harap2 Izyan "memberat-sebelahkan" hadiah utama kepada aku. Hehe ,

Second prize pulak adalah sekotak chocolate moist brownies .Ape tu ? dengar macam sedap je ,hehe .Saya ulang ,bukan satu ,tapi SEKOTAK ,HARAP MAKLUM .gilakk ,meleleh air liur kalau memikirkannya ,haha

Hadiah saguhati juga ada buat 5 orang yang bertuah ,iaitu blognya akan direview selama berabadnya ,sampai tuan rumah blog suruh stop .haha ,pancingg,
Blognya akan direview setiap BULAN sampai ada GA yang seterusnya ,sangat berguna hadiah ni ! Peluang baik untuk menaikkan blog korang ke peringkat antarabangsa ,hehe xD

Jadi ,adakah anda semua cukup ter-liur mendengar hadiah-hadiah yang ditawarkan ? Jadi marilah beramai-ramai join GA ni .rugi kalau tak join ,sape boleh bagi hadiah percuma kan?

Hoho, dengan rasminya aku men-joinkan diri dalam GA ini xD


Pesanan buat Izyan : jangan lupa pilih Zakwan sebagai pemenang. Rugi kalau tak pilih zakwan (ayat membajet tak habis2 dari tadi,haha),

Ohh ohh lupa pula kena tag 2 orang blogger,hehe.zakwan tag :
1. Izmel Azim
2. Haris Kaito
Korang berdua jangan lupa join !

Sekian :)

4 comments:

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SIKIT BIAR MENANG XD

Mohd Zakwan said...

Haha ,tiup pun boleh xD
Harap2 menang :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best ya dik ;)
sis folo sini..eppy blogging..

Mohd Zakwan said...

Tq pinky momma follow blog Zakwan ..im very proud rite now .hahaha