Segmen blog review oleh Jamaluddin.net

klik SINI kalau nak join

Assalamualaikum , salam 1blogger :)

Aku baru je tahu blog Jamaluddin ni dari Penulis Senja .
Tahu-tahu pegi blog dia, ada buat segmen .
Mesti la nak join , rugi tak join .hehe

Komen aku pasal blog Jamaluddin.net :

1. Blog memang kemas , tetapi terlampau 'KEMAS' . Maksud aku di sini , Plain sangat .
Jangan marah ye Jamaluddin.hehe

2. ERKK , tu je lah komen aku.hehe
Nak puji blog Jamaluddin ni , UV dia boleh tahan tinggi woo :0
Jealous aku .hehe

OK lah, itu sahaja . Nak komen lebih-lebih tak ada idea pulak
(y)


5 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum dan Salam Ziarah untuk Zakwan,

Thanks ye sudi join segmen Jamal nie. Hehe..blog Jamal memang terlampau kemas, Jamal memang x suke serabut sangat.
Mungkin nanti bila Jamal dah start bukak ruangan iklan untuk disewa akan nampak serabut sikit la.

InsyaAllah nanti Jamal review dan komen blog nie ye. Bila review dah siap, Jamal inform kat sini tau..:-)

Mohd Zakwan said...

Wassalam .

Wokay :D
thanks , harap2 blog ni terpilih untuk direview !! hehe :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Semua blog yang join segmen nie akan direview la Zakwan, jangan risau ye.

Blog Zakwan maybe malam nie baru Jamal review ye..:-)

Mohd Zakwan said...

ouh kay thanks :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah siap review blog Zakwan. Boleh baca entry dibawah nie ye..:-)

BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET #4