Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!

Nak Join ?? Klik SINI

Assalamualaikum, salam sejahtera . Ni segmen first yang diadakan oleh Sergeant Keroro ! Jadi , marilah semua kita men-joinkan diri di samping memberi sokongan kepada rakan bloggerr kita !! hehe :)

Apa Hobi aku ?
Aku ni suka berblogging, ber-online, main sepak takraw , main Bowling, tengok TV
FUHHHH banyak gila kalau nak cakap semua . haha
Tapi yang paling aku suka ialah ONLINE di samping BERBLOGGING .

Aku tag 2 orang blogger ni :

1. Izmel Azim (sedara merangkap rakan blogger)
2. Haris Kaito (Kawan merangkap JIRAN blog ini)

p/s: yang dah di tag tu, jangan lupa Join . Sama-sama kita gegar segmen ini !! hehe

Sekian .. peace (Y)

3 comments:

sergeant keroro said...

hehe,online dan blogging?

online tu buat apakah? haha :P

thanks join! XD

Mohd Zakwan said...

Online tu online lah .hahaha :P
welcome :)

fyna said...

suke SK nih...





jom singgah n follow belog fyna.
:)