Jealous dengan Haris Kaito

Assalamualaikum

Jealous dengan Haris Kaito? Ape kena dengan mamat ni ?! Tak puas hati ke ape?!



Memang aku agak jealous dengan Haris Kaito atau nama sebenarnya Haris Fadhilah (haris,kalau silap eja jangan marah xD)..

Sebab apa ? Korang pergi belog Beliau sekarang(ceh ,beliau) , tengok la header dia flash ,bukan statik..blog zakwan langsung takde header. Untungla...

Tengok layout blog die ,putih ,kemas ,suci murni macam tuan die.haha
sejuk mata memandang blog dia,Untunglaa ..

Dah tu pulak, tengok follower blog Haris ,801, banyak giler ! tengok Zakwan ,baru je 100 (alhamdulillah) sedangkan lebih kurang sama je masa kitorang start berblogging ..Untunglaa..

Dan yang terakhir ,duit ChurpChurp ! Tahniah Haris dah boleh cashout duit sebab dah lebih Rm100. Sedangkan Zakwan baru Rm24 (alhamdulillah)..Untunglaa..

dah dah ,cukup Zakwan buat perbandingan blog Zakwan dengan blog Haris. Nanti iri hati pulak kang ! kehkehkeh..

Entri ini bukan bertujuan untuk menunjukkan kejeles an aku terhadap Haris Kaito tetapi sekadar membandingkan prestasi Zakwan dengan beliau .hoho,



Jadi ,zakwan berharap agar
suatu hari nanti dapat menjadi blogger hebat seperti Haris .hebat ke? Haha,

p/s : Jom ke blog Haris ,gerenti tak rugi
KLIK SINI KE BLOG HARIS

Sekian :)

8 comments:

Budak Botak said...

He3, cuba tanya dia berguru ngn sapa. Xpa la, nanti da rezeki Zakwan lak...

Entry terbaru -> 10 Benda Dilhamkan Daripada Facebook... (",)

Mohd Zakwan said...

Budak botak la guru dia,zakwan tahu,hehe ,
insyaAllah mungkin lain kali :)

Haris Kaito said...

ha3...Budak Botak lah guru ku...he3...

Mohd Zakwan said...

Bagus ,haris tak lupa sifu die ! Haha xD

fierapirot said...

Budak botak sifunye..patutlah blog mantoppp..=)..blog haris memang best..fiera pun selalu masok blog die singgah and follow dari blog haris...=)

Mohd Zakwan said...

Thanks follow zakwan.dah follow blk dah :)

Shamsuddin Amin said...

suruh la dia buat header tuk ko plak...^^

Mohd Zakwan said...

Sape nak buat header untuk aku ?shamsuddin ke? Hehe ,takpe .dah ada orang yg nak buatkan :)